7390
Nokia 7390
6te byde dobar telefon za svoq klas
Re: Nokia 7390
За своя клас. Ти сигурно се базикаш тоя тел е страшен, Направо завиждам на дамите. Е то не че го казвам на истина ама тела ме изуми
3 mP 3D звук автофокус и още и още...
3 mP 3D звук автофокус и още и още...
na mene ne mise struva samo za damite.... kafqvata versiq ne e li i za maje...
Ми има нещо такаова. Сега като я гледам (кафявата) ми се струва че даже няма нищо женствено в нея освен етикитчето от страни.
Но попринцип 73ХХ серията уж е женската (Ell Amor)
Но попринцип 73ХХ серията уж е женската (Ell Amor)
Най-добрият женски телефон излизал до сега!
като данни не е лош...нека да гоо пипнем да го видим...а и с тея два дисплея...батериййката да не види зор...ма нали за гъзарията иде реч...:)...
мда, едната е мъжка според nokia
"Ideal for a 24/7 lifestyle, the Nokia 7390 is available in two colours, a Bronze Black version provides a masculine feel, echoing cigar parlours and oak-panelled studies of a by-gone era."
"Ideal for a 24/7 lifestyle, the Nokia 7390 is available in two colours, a Bronze Black version provides a masculine feel, echoing cigar parlours and oak-panelled studies of a by-gone era."
Az li imam problem s o4ite ili nepi6e kolko pamet ima tova telefon4e .. :} Ina4e e super osven vun6niq vid...Cvetovete opredeleno sa mn po zle ot tezi na pred6estvenicite im ;]
Черният вариянт е трепач
само за маже е.
Това е много стилен телефон пряк конкурент на модела на моторола RAZR V3i
Като недостатък единствено бих изтъкнал
че няма операционна система Symbian
само за маже е.
Това е много стилен телефон пряк конкурент на модела на моторола RAZR V3i
Като недостатък единствено бих изтъкнал
че няма операционна система Symbian
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Nokia 7390
Телефончето като показатели е невероятно за класа си, но външния вид е под всякаква критика! Черният не е лош, но НЕ мисля, че е за ЖЕНИ!!!