7500 Prism
Re: Nokia 7500 Prism
Dobyr den na wsichki !
Iskam da wi popitam kakwo bihte predpocheli :) Nokia 7390 ili Nokia 7500???Chudq se..7300 e s 3mp kamera ... wlubena sym w dizaina mu :) ne na rozowiq...mn e ligaw ;) na chisto cherniq! No pyk dizaina na 7500 naprawo chupi wsichki rekordi po shantawost ;) Nadqwam se na otgowor skoro :) Mersi predwaritelno ;)
Iskam da wi popitam kakwo bihte predpocheli :) Nokia 7390 ili Nokia 7500???Chudq se..7300 e s 3mp kamera ... wlubena sym w dizaina mu :) ne na rozowiq...mn e ligaw ;) na chisto cherniq! No pyk dizaina na 7500 naprawo chupi wsichki rekordi po shantawost ;) Nadqwam se na otgowor skoro :) Mersi predwaritelno ;)
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
hi Sisi.Znachi 7390 sazdava nekvi problemi.Kazaha mi go priqtelcheta ot 2serviza.Misleh i az da go vzema,no se otkazah.Vzami si novata prisma 7900.Malko po-skapa e,no go nqma vseki 2ri na ulicata.Ima 1gigabyte speicher plus karta.I e s po-gotin design.Uspeh
A mojesh li da mi kajesh tochno kakwo sa ti kazali za problemite,koito syzdawa 7390? PLS:) Dilemata e golqma..tyi kato sym si swiknala s kapache da mi e telefona a i tazi nokia e s 3 mp a drugata(7500) s 2mp ,ima infrared dokato prysm nqma ....???? Az i po kriterii gledam ne samo wynshen wid :)))
Искам да попитам ,откьде да си намеря една тема,дето я има в тая нокиа.Тя е фабрична,в телефона,и е защитена срещу изпращане.Темата се казва fragments.nth.Дайте идей,или линк за тая тема.
Това не се отнася за този модел, а за 7900.
Аз съм с този телефон от почти месец, не ми е давал никакви дефекти, много е удобен и не е дърво както някои смятат, прави хубави снимки, светкавицата му е силна, а дисплеят е невероятен.Дизайнът му е много оригинален, става както за дамски, така и за мъжки, могат да му се сменят цветовете на лентичката, която разделя двете части на панела.Предполагам,че новият 7900 ще е още по-добър, но и цената му е по-добра :}
какъв е тоя жив телефон хора, аз го видях, май мръдкаше... хехе... 6300 е много по стилен на външен вид, просто нокия изпробва малко разнообразие във формата
utre shte si wzema ili tozi tel ili 6300...chudq se obache dali da si go wzema zaradi joistika...shoto sq imam SE k500 werno na 3 godini mi e pochti i weche joistika e lesh ama se pritesnqwam che i na nokiata ima takawa weroqtnost...inache cenite im sa adski blizki a prismata + e che mislq che e s 512mb karta i swetkawicata...a minusa do kolktoo razbrah e bateriqta...koeto e ne prisushto za NOKIA... :)
vij sq pi4,dosega ne sum 4ul za nokia s problemi po korpusa,kalviatura bilo to navigacionni butoni ili joistik.taka 4e ako samo tova te pritesnqva zimai...no savetat mi e da zeme6 6300 (osven ako ne te drazni fakta 4e po4ti vseki vtori ima sa6tiq tel)
zna4i tozi telefon mi haresva i mislq skoro da go kupq no v bql panel..po gotino e.No iskam da pitam tezi koito go imat dali e vzmojno da mu se instalira nqkoq programka za GPS.