808 PureView
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Re: Nokia 808 PureView
Бех ей ако не бях свикнал на Windows Phone толкова много днес щях да си го взема. Уникален телефон.
Нямам време да се занимавам!
Батерията: от снощи до днес на обяд-беше паднала 12%.
Работи доста гладко.
По-бързо от Н8.
На живо изглежда много по-добре от на снимките.
НА ДИСПЛЕЯ ПИКСЕЛИТЕ СА ОГРОМНИ КАТО КУБЧЕТО НА РУБИК:D
Дисплея е много добър ( не търся пиксели с лупа).
Доста ми пасва.
Имам дребни и по-значителни забележки по новостите на симбиана.
Ама какво да се прави. Стремежа да се уеднаквяват ОС убива разнообразието.
Исках да имам последния телефон със симбиан: имам го:P
Батерията: от снощи до днес на обяд-беше паднала 12%.
Работи доста гладко.
По-бързо от Н8.
На живо изглежда много по-добре от на снимките.
НА ДИСПЛЕЯ ПИКСЕЛИТЕ СА ОГРОМНИ КАТО КУБЧЕТО НА РУБИК:D
Дисплея е много добър ( не търся пиксели с лупа).
Доста ми пасва.
Имам дребни и по-значителни забележки по новостите на симбиана.
Ама какво да се прави. Стремежа да се уеднаквяват ОС убива разнообразието.
Исках да имам последния телефон със симбиан: имам го:P
Те потребителите имат тежката дума като собственици на този телефон, но не ме очудва ако се окаже, че в тази люта надпревара и конкуренция телефона да има не малко предимства освен с камерата и някои други преимущества пред много от моделите задвижвани с Androit и iOS. Всичко е обаче въпрос на вкус и предпочитания.
-
- Регистриран: 21 юни 2012, 00:47
Значи батерията му се представя доста добре? С какво ползване,дали ще изкара 5 дни?
Ако се изключи трафик на данни и 3G. Ще изкара.
[B]geleto,[/B]
Я кажи, като изключим ниската резолюция, дисплея наистина ли е толкова добър колкото го хвалят по ревютата?
В това видео където може да се видят дисплеите на GS3 и 808, просто този на Нокия-та отвява самсунга по отношение на яркост, контраст и липса на каквито и да е цветови оттенъци. (cyber)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fz5_Wpu6-Ds[/Youtube]
Също така да кажеш при твоята бройка има ли го проблема с лилавия оттенък при макс яркост?
Я кажи, като изключим ниската резолюция, дисплея наистина ли е толкова добър колкото го хвалят по ревютата?
В това видео където може да се видят дисплеите на GS3 и 808, просто този на Нокия-та отвява самсунга по отношение на яркост, контраст и липса на каквито и да е цветови оттенъци. (cyber)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fz5_Wpu6-Ds[/Youtube]
Също така да кажеш при твоята бройка има ли го проблема с лилавия оттенък при макс яркост?
Телефона е хубав, но наистина само за хора,които искат да правят хубави,качествени изображения ;)
[Quote]В това видео където може да се видят дисплеите на GS3 и 808, просто този на Нокия-та отвява самсунга по отношение на яркост, контраст и липса на каквито и да е цветови оттенъци[/Quote]
Вместо да пишеш врели-некипели иди и ги виж на живо ! Във всеки магазин могат да ти настроят и най-добрия телевизор да изглежда ,като долнопробна бракма...
Тия сравнения се правят на живо и лично !
Вместо да пишеш врели-некипели иди и ги виж на живо ! Във всеки магазин могат да ти настроят и най-добрия телевизор да изглежда ,като долнопробна бракма...
Тия сравнения се правят на живо и лично !
Ники, гледал съм ги на живо, този на Нокия, наистина е впечатляващ от към цветове и цветопредаване.... Не го сравнявам с SGS3, но е много добър екрана.
Преди десетина дена, като ходих в Технополис-Мол-Сердика да си купувам СГС3 въобще я немаше тая Нокиа а много исках да я разцъкам. Вече има ли я навсякъде по операторите? Събота да отида до Вива да я проверя.
Samsung GALAXY S22 Ultra