808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Нокията има само една камера(май) - нищо повече, браузъра му е плачевен. Да не говорим, че вече никой не прави приложения за умиращия симбиан - RIP(angry)
В действителност обаче тази нокиа има и не малко силни страни освен камерата, браузъра може и да куца сравнение с други, на кой за какво му трябва. Това е последния телефон със симбиан, но за сега не е умрял, Приложения постоянно излизат от време на време, всъщност те са толкова много, че ползвам една 20-та от тях дори и по-малко. Има всичко кой каквото си пожелае. а есента ще излиза и ъпдейта FP2 за Nokia Belle на по-новите модели. Ако направиха това 2 години по-рано и в последствие разработят и усъвършенстват с Intel предишната умираща ОС MeeGo Harmattan според мен щеше да е по-добре.
Знам, че Глобул го имат, Виваком преди известно време ми казаха че го очакват, а Мтел както винаги даже и не са чували за такъв телефон. Същото беше и когато си взех Нокиа 701, единствено Мтел го нямаха нямат го и сега, и съм сигурен че пак не са го чували а мина година вече. Тези от Мтел са МНОГО изостанали, нищо че съм техен абонат и от доста време обмислям да ги снемя...
Не се страхувайте:
ТОЗИ ТЕЛЕФОН НЕ ИСКА ВСЕКИ ДА ГО ПРИТЕЖАВА:D
Не го сравнявайте:
ТОЙ Е НЕСРАВНИМ:D
Който не го иска:
ДА НЕ ГО ВЗЕМА:D
Дисплея е перфектен:
Не броя пиксели:D
За батерията:
Прилагам снимка на екрана:
ТОЗИ ТЕЛЕФОН НЕ ИСКА ВСЕКИ ДА ГО ПРИТЕЖАВА:D
Не го сравнявайте:
ТОЙ Е НЕСРАВНИМ:D
Който не го иска:
ДА НЕ ГО ВЗЕМА:D
Дисплея е перфектен:
Не броя пиксели:D
За батерията:
Прилагам снимка на екрана:
Ясно е,защо в твоите очи е "най-хубавия телефон",ама що ми се струва ,че си единствения във форума ,който си го е купил,при наличието на т[B]олкова много[/B] "качества" в него?:D
Нещо му е слаба (ракията) рекламата,май?;)
Нещо му е слаба (ракията) рекламата,май?;)
Защото му е доста висока цената и не всеки може да си го позволи, затова. + това не се рекламира на всеки 5 мин като някои други телефони и хората не знаят за него.
Надявам се ,че това не е сериозно;)
[Quote]Ясно е,защо в твоите очи е "най-хубавия телефон[/Quote]
Какво е ясно????
Това го казваш ти:|
Аз НИКЪДЕ НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ. ДАЖЕ НЕ СЪМ ГО НАМЕКНАЛ!
Да не се връщаме на някои сравнения във форума и изрази от сорта на ( Ролса: малко ги карат-май много се чупят):D(coffee) То и за ВЕРТУ важи същото:P
[Quote]Ясно е,защо в твоите очи е "най-хубавия телефон[/Quote]
Какво е ясно????
Това го казваш ти:|
Аз НИКЪДЕ НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ. ДАЖЕ НЕ СЪМ ГО НАМЕКНАЛ!
Да не се връщаме на някои сравнения във форума и изрази от сорта на ( Ролса: малко ги карат-май много се чупят):D(coffee) То и за ВЕРТУ важи същото:P
Аз също ще го купя, но на цена 760 лв., за повече няма смисъл. Толкова дадох и за N8 преди 2 години.
И според мен таванът за този телефон е 700-800лв. свободно да си го купиш без всякакви абонаментни планове.
Ами той си струва 840 кинта със план от 5 кинта за една година