808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
"[B]свободно да си го купиш без всякакви абонаментни планове[/B]"
Точно това имам впредвид, че не искам да имам няколко карти и да се обвързвам с различни оператори...
Точно това имам впредвид, че не искам да имам няколко карти и да се обвързвам с различни оператори...
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
на свободна цена е между 1200-1300лв. вече зависи от магазина
ЗА сега телефона работи перфектно.
Освен ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ със сертификата, другото си е ОК.
Освен ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ със сертификата, другото си е ОК.
Не мога да си намеря протектор за екрана:|
Още ли го има само в Глобул?
То май ще стане нумизматичен телефон;)
То май ще стане нумизматичен телефон;)
[Quote]Освен ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ със сертификата, другото си е ОК.[/Quote]
Какъв сертификат?
Какъв сертификат?
http://www.mobilebulgaria.com/forum/398995/13/1/0/защо-вече-не-се-издават-сертификати-за-symbian-алтернативи-
Samsung GALAXY S22 Ultra
Какви са тия сертификати за Симбиан
Сертификата е електронен документ, който ти позволява да инсталираш приложението в случая за Симбиан е sis! Един вид си го обяснявам, че по този начин се защитава труда на разработчиците. Но и не всички приложения се нуждаят от сертифициране, което не означава, че са вредни. На добре е телефона да се хакне според мен по този начин лъже системата, че може да се качват сертифицирани приложения! По принцип самите сертификати, които се правят, се правят за всяка бройка поотделно тоест за всеки смартфон със Симбиан сертификата е уникален за да не могат да се качват чужди такива, абе нещо такова ако нещо не съм написал като трябва да ме поправят хората!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Повечето приложения се намират сертифицирани от други сайтове, има ги много. До сега всичко което ми е трябвало съм си го намирал, а те не са малко :)