808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Прав си, напълно прав си. Но нек ааз попитам: къде са ни големите промени, обещани от админа? И защо този човек, всяващ смут и суетня във форума, изразявайки мнение, което не е базирано на факти (което ознчава, че дори може и да е там с единствената цел да предизвика спор), не бъде отстранен най-после от форума, след като създава проблеми от самото начало и явната му неграмотност във всяка една сфера не му помага хич?
И двамата сте единия да хванеш, другия да удариш. Дразните всички с пристрастните си мнения, поне ти можеш да пишеш8)
[Quote]Тема: Re: Nokia 808 PureView
Автор: iKeyone
Публикувано: 28.02.2012 23:34
Но нек ааз попитам: къде са ни големите промени, обещани от админа?[/Quote]
Ем, не е това темата за промените. Пък и винаги има обяснения - някой бил болен, в отпуска, бла-бла...
[Quote]което не е базирано на факти (което ознчава, че дори може и да е там с единствената цел да предизвика спор), не бъде отстранен най-после от форума, след като създава проблеми от самото начало и явната му неграмотност във всяка една сфера не му помага хич?[/Quote]
Е, то ако за незнание се баннваха хората, нямаше да останат много хора да пишат, дори аз.
Пък ако баннваха за грамотност, ти вероятно щеше да го изпревариш.
Автор: iKeyone
Публикувано: 28.02.2012 23:34
Но нек ааз попитам: къде са ни големите промени, обещани от админа?[/Quote]
Ем, не е това темата за промените. Пък и винаги има обяснения - някой бил болен, в отпуска, бла-бла...
[Quote]което не е базирано на факти (което ознчава, че дори може и да е там с единствената цел да предизвика спор), не бъде отстранен най-после от форума, след като създава проблеми от самото начало и явната му неграмотност във всяка една сфера не му помага хич?[/Quote]
Е, то ако за незнание се баннваха хората, нямаше да останат много хора да пишат, дори аз.
Пък ако баннваха за грамотност, ти вероятно щеше да го изпревариш.
Още едно кратко видео с висока резолюция и супер качество за тези които искат да разгледат телефона отблизо.[u]Задължително да се гледа в 1080p![/u] (yes)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HjIbX7Iza40[/Youtube]
Честно казано, макар заради матираната пластмаса да изглежда не толкова хай-енд, телефончето си е барнато отвсякъде като изработка и качество
.
А белия вариант направо си ме кефи даже...(cyber)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HjIbX7Iza40[/Youtube]
Честно казано, макар заради матираната пластмаса да изглежда не толкова хай-енд, телефончето си е барнато отвсякъде като изработка и качество
.
А белия вариант направо си ме кефи даже...(cyber)
Дали е със стерео тонколони?
Стига спами с глупости, ясно се вижда говорителя отзад до камерата.
Сериозно питам, къде зад камерата е говорителя? :|
-
- Регистриран: 27 май 2011, 17:43
как къде ??? от дясно на камерата :D
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Моля ви дайте съвет! Заслужава ли си да чакам този телефон? В смисъл наистина ли ще е по-добра камерата от Н8? Колебая се и за I phone знам че са много различни,но съм на кръстопът! Моля помагайте!!! Благодаря предварително!
Избери си дали искаш смартфон или фотоапарат.