808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Нормално е телефона да е бавен и да няма нищо общо с Галакси3, Nokia 808 PureView е с 512MВ RAM и едноядрен процесор , няма как да не се усети разлика с съвременните умни телефони. Той ще е в пъти по бавен от другите. Освен това дисплея му е с архаична резолюция....360 x 640 пиксела:X
Немога да разбера защо Nokia, поне един двуядрен процесор не му сложиха и 1 GB RAМ , както и дисплей с висока резолюция... но това е Nokia именно поради това нехайство в хардуера го докараха до фалит....то небяха бъгави N97 и тн...
Немога да разбера защо Nokia, поне един двуядрен процесор не му сложиха и 1 GB RAМ , както и дисплей с висока резолюция... но това е Nokia именно поради това нехайство в хардуера го докараха до фалит....то небяха бъгави N97 и тн...
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Друг е въпросът, ако според теб мигновено е = 50 секунди, а за мен е цяла вечност ? [/Quote]
Колега,доста си преувеличаваш нещата... 50 сек.? Сигурен ли си!? Аз не мисля,че това е вярно. Сигурно 1сек.я смяташ за 10сек.
Колега,доста си преувеличаваш нещата... 50 сек.? Сигурен ли си!? Аз не мисля,че това е вярно. Сигурно 1сек.я смяташ за 10сек.
Здравейте,иска ми се да се обърна към всички "всезнаещи".Престанете да плювате (на който и да е телефон във форума ще се намерят умници които да коментират и мрънкат без да имат реална представа за нещата) едва ли някои тук е по умен от хилядите които се занимават с тези неща, както от Нокия,Самсунг,Ейпал или който и да е друг производител.По някога само коментара на тези хора показва колко са неуки (да не използвам по груби думи).Нека уважаваме другите и тяхното право на избор.Приатен ден на всички
[Quote]Здравейте,иска ми се да се обърна към всички "всезнаещи".Престанете да плювате (на който и да е телефон във форума ще се намерят умници които да коментират и мрънкат без да имат реална представа за нещата) едва ли някои тук е по умен от хилядите които се занимават с тези неща, както от Нокия,Самсунг,Ейпал или който и да е друг производител.По някога само коментара на тези хора показва колко са неуки (да не използвам по груби думи).Нека уважаваме другите и тяхното право на избор.Приатен ден на всички [/Quote]
+1
+1
Няма повече да споря по безсмислени теми.
Има достатъчно ревюта да се види колко бавно се отваря празна галерия. И за общата работа на телефона.
Дразня се ,че се говорят откровено неверни неща.
За жалост това е масова практика във форума.
Има достатъчно ревюта да се види колко бавно се отваря празна галерия. И за общата работа на телефона.
Дразня се ,че се говорят откровено неверни неща.
За жалост това е масова практика във форума.
[Quote]Телефоните с най-продаваната ОС изведнъж се оказаха кофти.
Пък Нокиа щяла да фалира сега.
Хамериканците са си .....
Каквото решат ....фалират
[/Quote]
Може и да е верно това. Сега американците диктуват положението и като прибавим и верните им кучета южнокорейците от Самсунг и ЛГ. Може и да има план за фалита на Нокиа нещо, което едва ли ще стане. Корейските производители и Епъл сега са начело. Тази политика изглежда е подклаждана от американците. Няма кой да остави финландския гигант на трона 14 години. От 30000 патента заявени от Нокиа тази година колко ли от тях ще видят бял свят? Нищо не пречи на компания с 100000 души персонал от инженери и специалисти, да създадат телефон с двоен процесор (двуядрен) и 1 Гб рам памет както очакват и искат някои, мислейки, че така създават нещо хубаво.:D Нокиа си превеше всичко и софтуер и хардуер. Сега обаче са вързани с американците от Майкрософт. Но дори и нищо да не излезе те няма да фалират.
Пък Нокиа щяла да фалира сега.
Хамериканците са си .....
Каквото решат ....фалират
[/Quote]
Може и да е верно това. Сега американците диктуват положението и като прибавим и верните им кучета южнокорейците от Самсунг и ЛГ. Може и да има план за фалита на Нокиа нещо, което едва ли ще стане. Корейските производители и Епъл сега са начело. Тази политика изглежда е подклаждана от американците. Няма кой да остави финландския гигант на трона 14 години. От 30000 патента заявени от Нокиа тази година колко ли от тях ще видят бял свят? Нищо не пречи на компания с 100000 души персонал от инженери и специалисти, да създадат телефон с двоен процесор (двуядрен) и 1 Гб рам памет както очакват и искат някои, мислейки, че така създават нещо хубаво.:D Нокиа си превеше всичко и софтуер и хардуер. Сега обаче са вързани с американците от Майкрософт. Но дори и нищо да не излезе те няма да фалират.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Kodak са пред фалит, ама имат толкова много патенти, че никой не знае за тях. Imax а проддоха и ся навсякъде imax прожекции. Същото и с нокиа почти е невъзможно да фалира такава компния
Само Германос ли продава телефона.
Има ли го във Виваком?
Има ли го във Виваком?
Днес го разцъках в технополиса и първите ми впечатления са доста добри.(yes)
Телефона въобще не е така голям както пишат по ревютата.Стои много стабилно в ръката.
Дисплея е уникално добър!
Симбиан-а вървеше мазно, както си му е реда и като цяло всичко ми се видя много прилично. ;)
Жалко обаче, че цената е такава висока...(no)
Телефона въобще не е така голям както пишат по ревютата.Стои много стабилно в ръката.
Дисплея е уникално добър!
Симбиан-а вървеше мазно, както си му е реда и като цяло всичко ми се видя много прилично. ;)
Жалко обаче, че цената е такава висока...(no)
Май само аз съм си купил:D