808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
1200 лева за щракане и говорене! (no)
Благодаря! ;)
Честито на собствениците му... :D
Благодаря! ;)
Честито на собствениците му... :D
Добре де мам*а му стара кат отолкога говорете без да знаете искам да ми обясниш за това... "[B]да преглътне OS на Nokia и ограничените и възможности[/B]", ама МНОГО ти се моля покажи ми ги тези ограничени възможности? Не се заяждам, просто и аз ще си го взимам като му падне цената, но след като казваш, че има [B]ограничени [/B]възможности кажи ми ги???????
защо обръщаш внимание на тролове ? Тролчетата черпят енергия от вниманието, което им се обръша.. ако ги игнорираш, те постепенно измират.
Телефона е страхотен, и става за всичко, за което което се очаква един модерен смартфон да става, даже и има няколко функции, които никой друг телефон на пазара ги няма.
Телефона е страхотен, и става за всичко, за което което се очаква един модерен смартфон да става, даже и има няколко функции, които никой друг телефон на пазара ги няма.
Така е!
Доста хора си пишат само за участието.
И аз се чудя кои са тези големи ограничения на ОС:|
Доста хора си пишат само за участието.
И аз се чудя кои са тези големи ограничения на ОС:|
Много се радвам че има все още верни фенове на моята любима марка от много години, наистина чрез клиповете виждам колко са подобрили Symbian, убеден съм че този телефон ще е в пъти по продаван от lumina телефоните на Nokia.
няма как да се продаде повече от лумията: висока цена, лимитрано производство, много слаба операторска поддръжка, Symbian е обявен за "умрял".. Това е телефон за хора, които знаят точно какво искат (yes)
Ами и аз за това попитах какви са тези ограничения, за които говори, тъй като аз не виждам такива а напротив обратното. Като например ФМ трансмитер... и с колко на брой менюта и колко бързо можеш да промениш дадена настройка по телефона като wi-fi, blootooth и други неща, които се ползват постоянно? Аз ги правя на моя 701 със Симбиан за секунди, а тези с iOS? Ако не успеят да се справят в рамките на 1 минута отварят google и там търсят как става (yes). Просто много се дразня от такива изказвания. Ограниченията не са в телефона, а в човека (beer)
Наистина излязоха много добри телефони като хардуер , но като цяло куц и шарен софтуер , само за гъзария! Телефона си е телефон, не е редно да става като таблет и лаптоп, но понеже на някои им харесва за това е тази надпревара и конкуренция. Ограничения имат всички. Симбиан обаче за 14 години еволюлия се е развил достатъчно. Не за толкова кратко време като другите, но за разговори, работа, мултимедия, камери, екстри има повече от достатъчно. На кой за какво му трябва. За сега в света все още има повече телефони със симбиан въпреки,че излезна последния такъв. Ами някога нямаше друго. И е глупаво да се правят съпоставки и сравнения с каквито и да е ОС. Има за всеки с различен вкус. Писна ми да слушам за такива глупости по форумите въпреки, че на много не им е напълно ясно какви си пишат.
-
- Регистриран: 08 ное 2009, 23:37
Ограничени възможности ? Нека помисля ..
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fz5_Wpu6-Ds[/Youtube]
Пусни си на 5m:10s да видиш какво се нарича ограничен браузър.
браузъра зарежда по половин минута. rendering engine не е въобще зле, той просто не ти позволява да отвориш едно нещо без да ти лагва и насича.
След дългото зареждане обърни внимание на скролинга.скролинга да ти лагва и насича по такъв начин не е приятно (no) . Предполагам да не можеш да отвориш flash content е още по-гадно. (no)
Не е приятно да не ти отваря всички видео формати, а да трябва да конвертираш, за да можеш да ги гледаш. (no) В маркета ти да има 150 приложения, от които да няма нито едно полезно също не е много приятно. Да не си помисли, че с тази резолюция и този екран ще имаш възможност да гледаш филми или клипове ? Да, но с лупа. (no)
Всеки сам преценява какво да прави със собствените си пари, но просто не си мисли, че като дадеш 1200лв. за този телефон ще има нещо, което да бъде на високо ниво освен камерата, която наистина е невероятна за смартфон, но не си струва да си купиш телефон за 1200лв, за да го ползваш за камера..
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fz5_Wpu6-Ds[/Youtube]
Пусни си на 5m:10s да видиш какво се нарича ограничен браузър.
браузъра зарежда по половин минута. rendering engine не е въобще зле, той просто не ти позволява да отвориш едно нещо без да ти лагва и насича.
След дългото зареждане обърни внимание на скролинга.скролинга да ти лагва и насича по такъв начин не е приятно (no) . Предполагам да не можеш да отвориш flash content е още по-гадно. (no)
Не е приятно да не ти отваря всички видео формати, а да трябва да конвертираш, за да можеш да ги гледаш. (no) В маркета ти да има 150 приложения, от които да няма нито едно полезно също не е много приятно. Да не си помисли, че с тази резолюция и този екран ще имаш възможност да гледаш филми или клипове ? Да, но с лупа. (no)
Всеки сам преценява какво да прави със собствените си пари, но просто не си мисли, че като дадеш 1200лв. за този телефон ще има нещо, което да бъде на високо ниво освен камерата, която наистина е невероятна за смартфон, но не си струва да си купиш телефон за 1200лв, за да го ползваш за камера..
[Quote]Не е приятно да не ти отваря всички видео формати, а да трябва да конвертираш, за да можеш да ги гледаш.[/Quote]
Файлови формати за възпроизвеждане на видео:
WMV 9
H.264/AVC
MPEG-4
RealVideo 10
Sorenson Spark
VP6
Matroska
3GPP формати (H.263)
AVI
VC-1
Flash Video