808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Не става оправям си го от феиса и после като си кача пик направо ми го качва с настройката да го виждам само аз....
Флаша и андроид изчезва, на 4.1 го няма и нагоре.:|
Настройки на профила, настройки за приложения, избираш Nokia 808 PureView, а след това "Публикува от ваше име: Who can see posts this app makes for you on your Facebook timeline?". Избираш от прозореца кой да ти вижда снимките и си готов.
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Да. Това никак не е добре. Производителите на телефони трябва да направят нещо по въпроса, защото така ще загубят голяма част от клиентите си. Flash player-ът е нещото, без което интернетът не се използва пълноценно, според мен. ;)
за кой флаш става върпос ?
фп2 браузъра има флаш поддръжка, просто е изключен "заводски", както и трябва да бъде, аз не го ползвам така или иначе.
в браузъра [B]settings>page>load content>all[/B]
фп2 браузъра има флаш поддръжка, просто е изключен "заводски", както и трябва да бъде, аз не го ползвам така или иначе.
в браузъра [B]settings>page>load content>all[/B]
Колеги, да ви питам...дали сте забелязали някакви проблеми с автофокуса?
Имам усещането, че фокусa не "кове" толкова добре, колкото преди ъпдейта. Дали имате такива наблюдения?:(
Имам усещането, че фокусa не "кове" толкова добре, колкото преди ъпдейта. Дали имате такива наблюдения?:(
На мен не ми работи бързото търсене от клавиатурата:|
От цифрите като набирам номер.
На някой работи ли?
От цифрите като набирам номер.
На някой работи ли?
Друго което забелязах:
Преди ъпдейта си бях сложил скрийн сейвър от АННА.
Като обърнах телефона с дисплея на долу ,часовника изгасваше напълно.
Сега за след ъпдейта за малко ми остана оригиналния скрийн. И не загасваше никога. Сложих си пак от Анна и сега изгасва.
ТА, на някой изгасва ли оригиналния скрийн сейвър?
Преди ъпдейта си бях сложил скрийн сейвър от АННА.
Като обърнах телефона с дисплея на долу ,часовника изгасваше напълно.
Сега за след ъпдейта за малко ми остана оригиналния скрийн. И не загасваше никога. Сложих си пак от Анна и сега изгасва.
ТА, на някой изгасва ли оригиналния скрийн сейвър?
-
- Регистриран: 16 яну 2012, 19:12
Някъде продават ли финландски 808-ци, защото при операторите се оказа, че са китайски?
Няма финландски.. или бразилско, или китайско производство.