808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
[Quote]Показва ли се колко процента е батерията в нотификейшъна[/Quote]
Не. Има програми за процентно показване, но ще са точни ако са им пуснали ъпдейт за 808 защото той е с 1400 mAh, а по-старите телефони с батерия 1200 mAh.
Не. Има програми за процентно показване, но ще са точни ако са им пуснали ъпдейт за 808 защото той е с 1400 mAh, а по-старите телефони с батерия 1200 mAh.
Понеже ми дойде телефона, та да попитам ъпдейта(FP2) през ОТА ли е. Телефона е Глобулски
Аз си флашвам гсма винаги с Nokia Care с опцията Refurbish... symbian-modders.bulgarianforum. net/t1605-topic?highlight=care
Ама през ОТА има ли ?
Има да, на мен ми беше показало, че има ъпдейт, но предпочитам на чисто ;)
Вече съм със Нокията(yes)
Вярно ли слушалките са долби дигитал звук:|
808.. amazing everyday!
няма друг телефон на пазара който да се справи с подобни децибели (yes) pump it up!!
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auBPEQWgSQs[/Youtube]
няма друг телефон на пазара който да се справи с подобни децибели (yes) pump it up!!
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auBPEQWgSQs[/Youtube]
Не са слушалките, а самия софтуер.. Dolby звука може да се приложи на слушалки по желание.. от настройките на приложението за музика, от там можеш да включиш и loudness, цъкни еквалайзера на bass boost и се наслаждавай..
Аз в МПС-то имам съраунд някъв, и като пусна ритми от телефона и включа долбито..става много добре.
Иначе, не забравяй в настрйоките да избереш или 2g мрежа или 3g, a не Dual Mode защото така смуче точец. Дръпни падащото меню, и от там цъкни на операторската връзка, и ще я видиш опцията.
Аз в МПС-то имам съраунд някъв, и като пусна ритми от телефона и включа долбито..става много добре.
Иначе, не забравяй в настрйоките да избереш или 2g мрежа или 3g, a не Dual Mode защото така смуче точец. Дръпни падащото меню, и от там цъкни на операторската връзка, и ще я видиш опцията.