808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
А има ли мобилна версия за vbox?
Много ти благодаря!
808 е последния Symbian телефон. Има минимален шанс да видим модел от нисък клас, но силно се съмнявам защото те там залгат на Аша.
Дано WP се развие доволно за още година, че android и ios не искам... Така или иначе ще си задържа 808 за спомен :)
Незнам защо, но не можем да се харесаме с Андроид телефоните!
Нито ме грабват устройствата, нито софтуера. Докато Нокиа, дори и ”изостанали”, са си в хиляди пъти класа над другите!
Жалко, че не го развиха по-рано Symbian, че сега нямаше да има стигане, ама бизнес стратегии някви!
Ще си седим на моята 500, докато не падне някой лев, че да се сдобия с това бижу и да се кротна, докато не развият нацяло способностите на Windows-a.
Нито ме грабват устройствата, нито софтуера. Докато Нокиа, дори и ”изостанали”, са си в хиляди пъти класа над другите!
Жалко, че не го развиха по-рано Symbian, че сега нямаше да има стигане, ама бизнес стратегии някви!
Ще си седим на моята 500, докато не падне някой лев, че да се сдобия с това бижу и да се кротна, докато не развият нацяло способностите на Windows-a.
Препоръчайте ми карта памет клас10- 32 гб, спрял съм се на Самсунг, въобще върви ли добре 32 гб на Нокията
Аз съм с тази от както купих 808: http://reset.bg/catalog/14/1414/1414219/ , с N8 ползвах 16GB пак клас 10. Нямам оплаквания от марката, а и по важното за 1 година цената на 32GB падна с близо 50% и се възползвах веднага защото беше над 100 лв...
Аз съм на същото мнение.
Замислям се за 920.
808 не ми харесва като дизайн.
Замислям се за 920.
808 не ми харесва като дизайн.
Кой режим е най - подходящ за преснемане на документи, и после да могат да се разчитат