808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Така е, и на мен ми излезе.
Само един съвет относно живота на батерията: внимавайте какви приложения инсталирате, защото някои от тях товарят процесора на макс и батерията се топи за часове, докато открия моята ламя (Battery Power Saver 3.05) в чудо се видях. Дори онзи ден флашнах телефона, мислейки, че не е наред, а се оказа проблема в една нескопосана програма... Успех :)
Само един съвет относно живота на батерията: внимавайте какви приложения инсталирате, защото някои от тях товарят процесора на макс и батерията се топи за часове, докато открия моята ламя (Battery Power Saver 3.05) в чудо се видях. Дори онзи ден флашнах телефона, мислейки, че не е наред, а се оказа проблема в една нескопосана програма... Успех :)
Сигурно на всички е излязъл този ъпдейт. На мен заедно с него ми излезнаха и още 2 - социални мрежи и Нокия голям екран. А иначе още от магазина телефона си беше с ФП2.
Само продължава да ме тормози въпросът за БДС клавиатурата...
Само продължава да ме тормози въпросът за БДС клавиатурата...
120 мб карти ъпдейт излезна, ама кво ново, не разбрах:|
Честита коледа на всички!
Чудя се да го хаквам вече.
Ама за FTP2 дали ще стане ?
Чудя се да го хаквам вече.
Ама за FTP2 дали ще стане ?
Има хак за FP2, но аз лично след като префлашнах не съм го хаквал. Всички програми които ползвам са подписани, само биипа при запис на разговор не може да се премахне без хак, но реших, че всъщност нямам голяма нужда от тази програма. Без хак и инсталирани кракнати програми телефона върви винаги по-гладко...
И аз не изпитвам голяма нужда от ХАК.
Благодаря за мнението(beer)
Благодаря за мнението(beer)
-
- Регистриран: 18 дек 2012, 16:37
Момчета смятам и аз да си взе този камерафон близките дни,та да попитам има ли нещо за което трябва да гледам като го купувам и на какво да обърна внимание? Благодаря :-)
Според мен:
Да е от оператор и да не е разпечатван и
СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЗВАШ!!!
Да е от оператор и да не е разпечатван и
СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЗВАШ!!!
Нещо странно ми се случи вчера:
Имах 11,3 ГБ свободни на масовата памет. Вечерта направих едно около 10-15 мин глипче и доста снимки. После се прибирам в нас и тръгвам да разглеждам галерията - снимките са там, а клипчето изобщо го няма... Но пък имам останали свободни 6,8 ГБ.... Снимките са 64 МБ.
И не мога да открия какво стана с другите 4,и нещо ГБ...
Някой ако може да помогне.. :)
Като му дам детайли на паметта показва: 7135 МБ използвана и 6990 МБ свободна памет:
0 Б календар
0 Б контакти
0 Б съобщения
258 МБ изображения
155 МБ звукови файлове
1310 МБ видеоклипове
108 Б документи
21 МБ джава приложения
966 МБ СИС приложения
4426 МБ Други файлове
Ей тия други файлове от де се взеха сега... Изчистил съм кеша на браузерите. Друго не се сещам...
Имах 11,3 ГБ свободни на масовата памет. Вечерта направих едно около 10-15 мин глипче и доста снимки. После се прибирам в нас и тръгвам да разглеждам галерията - снимките са там, а клипчето изобщо го няма... Но пък имам останали свободни 6,8 ГБ.... Снимките са 64 МБ.
И не мога да открия какво стана с другите 4,и нещо ГБ...
Някой ако може да помогне.. :)
Като му дам детайли на паметта показва: 7135 МБ използвана и 6990 МБ свободна памет:
0 Б календар
0 Б контакти
0 Б съобщения
258 МБ изображения
155 МБ звукови файлове
1310 МБ видеоклипове
108 Б документи
21 МБ джава приложения
966 МБ СИС приложения
4426 МБ Други файлове
Ей тия други файлове от де се взеха сега... Изчистил съм кеша на браузерите. Друго не се сещам...
Снимките и видеити се записват на E:\\DCIM или ако имаш много снимки в E:\\DCIM\\100NOKIA, E:\\DCIM\\101NOKIA и т.н. Сигурно нещо се е повредил видеоклипа и затова не ти го отваря. Сортирай там по дата или по размер и ще го намериш