808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Въпреки функцията за червени очи, пак се червенеят леко. Иначе свткавицата май е ефективна около 4 метра
То си пише и на официалния сайт на Нокия: \"Работен обхват на светкавицата - 4.0 m\" ;)
При мен функцията за премахване на червените очи работи чудесно. Все пак ако забравя да я пусна, а снимам хора в близък план, премахвам червените очи без никакъв проблем с вградения редактор на изображения.
При мен функцията за премахване на червените очи работи чудесно. Все пак ако забравя да я пусна, а снимам хора в близък план, премахвам червените очи без никакъв проблем с вградения редактор на изображения.
Май няма да ни пуснат ъпдейт да ни оправят галерията(angry)
Ъпдейт догодина с нов телефон и по-силна камера, надявам се ;)
Абе и същата камера да е :
БИВА
Май ще се мятаме на WP8;)
БИВА
Май ще се мятаме на WP8;)
Вероятно, не вярвам друга компания да предложи по-добра камера, а до една година се надявам във WP8 да има нещата които съм свикнал да ползвам в симбиан, нямам предвид приложения, а меню.
С 808 май ще направя рекорд. N8 го ползвах една година. Като гледам Нокиа как се мотаят, от сега не им мърда поне година да чакаме следващия модел.(angry)
-
- Регистриран: 27 дек 2011, 00:47
Много грозен телефон Nokia са много зле последно време (whistle)
Кой е грозен, 808 или 920?
За 808 съм съгласен.
За 920 НЕ
За 808 съм съгласен.
За 920 НЕ
Хубава камера с PureView ще пуснат още тази година, въпроса е, че все още WP не ми дава това което съм свикнал да ползвам. Но така са всички нови ОS (и iOS и Аndroid бяха със орязани функции като ги пуснаха), надявам се WP да се развие достатъчно в следващата година, тогава вероятно ще се включа в играта им, разбира се с нужната ми камера. :)
Относно красотата на дадено нещо винаги съм казвал, че е въпрос на лична гледна точка! Едни харесват блондинки, втори брюнетки... това не значи, че едните са по-красиви от другите!
Относно красотата на дадено нещо винаги съм казвал, че е въпрос на лична гледна точка! Едни харесват блондинки, втори брюнетки... това не значи, че едните са по-красиви от другите!