8600 Luna
-
- Регистриран: 23 сеп 2006, 00:36
Re: Nokia 8600 Luna
poredniq neveroqten i stilen telefon ot NOKIA ako imam izli6ni pari 6e si zema 1 takav za gazariq
Е, не, убийствен е е просто!!!
Da i az sam s nego i e unikalen, mnogo po dobar e ot 8800 i 8800 Si
Да,по-добър е.Но щеше да е добре да има интерфейса на 6300.С този на 6233 е.Липсват някои подобрения,напр. шрифтът
е доста дребен за разлика от на 6300. Иначе и аз съм доволен.
е доста дребен за разлика от на 6300. Иначе и аз съм доволен.
и какво ти е впечатлението за него? сирокото не е ли по добро?
Привет и от мен :) преди седмица ги разглеждах и двата телефона и да споделя че широкото по си ме изкефи :) ще кажа и защо : значи метален панел, по-здрава структора като панел и изработка, от друга страна има по-малък дисплей което означава, че батерията му ще държи по-дълго от на Луната но най-вече ме впечатли с това че е метален, докато луната до колкото я разгледах беше с пласмасови части и стъкло отпредния панел.. не ме впечатли особено :) за нокиа 6300 какво да кажа добро телефонче но може да се иска и още но за 400 лева какво друго да се очква?!
Широкото по-ме кефи от сякаде !!! ::) (всичкото това си е мое мнение)
Широкото по-ме кефи от сякаде !!! ::) (всичкото това си е мое мнение)
Като вид и изработка вероятно е по-добро.
Като ги сложиш един до друг Сироко се откроява.Доста се чудих кой да избера.Натежа дисплея и по-новата платформа. И 8600 има недостатъци.Натискането нагоре с джойстика е малка трудно,# и * са неудобни. Мен лично най-ме дразни дребния шрифт.При 6300 не е така.
Говорителите са много силни,но има какво
да се желае като качество.6233 и Е398 бяха
по-добри.
Корпусът е перфектен,абсолютно никакъв
луфт засега.
Радиото е със среден звук.Не разпознава
чужди слушалки-НРМ-70 ?!?
Като ги сложиш един до друг Сироко се откроява.Доста се чудих кой да избера.Натежа дисплея и по-новата платформа. И 8600 има недостатъци.Натискането нагоре с джойстика е малка трудно,# и * са неудобни. Мен лично най-ме дразни дребния шрифт.При 6300 не е така.
Говорителите са много силни,но има какво
да се желае като качество.6233 и Е398 бяха
по-добри.
Корпусът е перфектен,абсолютно никакъв
луфт засега.
Радиото е със среден звук.Не разпознава
чужди слушалки-НРМ-70 ?!?
Да,ама дисплея? Луната също е метал и стъкло.Аз не виждам пластмаса.Сирокото е
по-луксозно,без съмнение.
по-луксозно,без съмнение.
значи с 2 думи сирокото е доста по добрия вариант? батерията на сирокото ми караше на мене с разговори 3 дена, което е доооста по добро от 8800, просто за 8600 нямам никакви впечатления, а бях му се наточил ама... явно няма да е, след сирокото очаквах да е нещо доста повече
Още не знам за батерията,на 2 дена ми е 8600. Поне знам,че стъклото му издържа на падане.