8800 Sirocco Edition
Re: Nokia 8800 Sirocco Edition
ti se bazika6 qvno, kak s 2 dena govoren non-stop 6te prodaljava da ti barji bateriqta ??? Az starana 8800 ot 30 min. razgovor i skapvam bateriqta, a ti mi raspravq6 za 2 dena non-stop i 4e ima o6te. Kaji 4estno, a q kakji kakvo razbira6 pod non-stop, kolko min. na den, mersi ?
Na design kurti,ama moje li tolkova qko da si izlojat nokia??? TAkuv telefon a da nqma slot za memory karta
Ползвам това телефонче от известно време,мога да само да напиша че много ме кефи.Първо е много стилно,на което аз дуржа,второ екстрите които има,са ми напълно достатъчни.Това е,които му трябва телефон,натъпкан с екстри,с много добра батерия и да е евтин..трябва да започне да си ги произвейда сам,това е истината.
I az milq da si go vzema, bi li mi kazal kolko ti darji bateriqt - kolko min. govori6 sredno na den i kolko dni ti darji, mersi ?
zdravei,znam,ce ima sapfireno stiklo na displeq...izobsto e napraven ot mnogo specialen material...vecen telefon,SUPER TELEFON!!tuk v holandia vece go ima za 200euro,i vece ste imam vizmoznost da si go kupia...
Доста тъп телеф0н, н0 външн0стта пр0дава тва е, иначе паметта му е малка, звъни слаб0, д0брече тия в М-Тел ги гавра и им г0 върнах, абе да ги еба в телеф0ните умрели нетрябваше да си сменям W810-ката
tAKA KATO TI CHETA MNENIETO ,TI SI TYPAKA MAI..DAJE NE E MAI AMI SYS SIGURNOST SI DOSTA TYP..
telefonat struva to4no tolkoa , kolkoto govori i vun6niqt mu vid.... nemalko
Ейййй....гъсенцата с паричките на МАМА и ТАТИ...не разбрах те ли едно бе титаниевата серия на НОКИА(8810,8850,8855,8910,8910i,8800) НЕ Е...телефон за гъзария...с хиляди ненужни екстри(повечето от който даже не знаете за какво злужат)!Тази серия винаги е била предназначена за хора с вкус,изграден стил,ценители на красивото и скъпото...тук продава дизайна и материала от който се правят(...дали изобщо знаете за какво става дума!?!).Това е серия за ценители, малко са тия който имат от първия до последния от серията(ЕВАЛА).
Като искате...хубава камера,слот за карти,МП3-ки,много Функций и още квото ви дойде на ум в малките главици...ми имам едно решение за вас НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТИТАН БЕ...купете си някоя пластмаса...има ги много...6280,K800i или някой Smart Phone.
Нямам за цел да се заяждам или обиждам просто изказвам лично мнение и някой итини ТОВА Е!!!
Като искате...хубава камера,слот за карти,МП3-ки,много Функций и още квото ви дойде на ум в малките главици...ми имам едно решение за вас НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТИТАН БЕ...купете си някоя пластмаса...има ги много...6280,K800i или някой Smart Phone.
Нямам за цел да се заяждам или обиждам просто изказвам лично мнение и някой итини ТОВА Е!!!
-
- Регистриран: 29 апр 2006, 17:30
Iskam da popitam dali 6te napravq gre6ka ako si smena nokiata 6233 za Nokia 8800 posavetvaite me plssssssss
predvaritelno vi blagodarq
predvaritelno vi blagodarq