Брей,че го каза!
А защо не уточниш какъв тип жени ще събереш около теб?Защото никоя жена с акъл над 100 IQ не би се впечатлила толкова от телефона,че да легне с теб само заради него.
Що се отнася до бижуто,ами такова си е.Много стилно направено,но не знам дали си струва 2500 лв само заради покритието.Аз лично ако имах много пари щях да дам 2000 лв за нещо,което включва банкова карта,телефон и компютър в едно.Искам функционалност.
В момента съм със 6500 слайд и съм много доволна.
8800 Sirocco Gold
Re: Nokia 8800 Sirocco Gold
Не се връзвай,моето момиче!:)
Само един комплексар,който няма с какво да впечатли една жена,може да си въобрази,че ще я свали с някаква дрънкалка.Същото е с ония глупаци с джиповете или кабриолетите,които са въздух под налягане,а само се перчат.
Напълно те подкрепям!
Само един комплексар,който няма с какво да впечатли една жена,може да си въобрази,че ще я свали с някаква дрънкалка.Същото е с ония глупаци с джиповете или кабриолетите,които са въздух под налягане,а само се перчат.
Напълно те подкрепям!
Поне да го беше написал на правилен български оня.....
Е,за тези функции + външен вид бих дала кинти.Но , наистина е по-добре една кола да си взема,поне ще ме вози.:)
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 18:55
Mojete li da mi kajete kak moga da razlicha na snimka originalut ot replikata,kato pishe Made in Finland i v komplekta ima vsi4ko:zarqdni,baterii,headset,knijki,kabel,disk,kaluf i kurpi4ka?Blagodaria predvaritelno:)