8910i
-
- Регистриран: 30 апр 2006, 09:36
Re: Nokia 8910i
tozi tel e super no mnogo parichki e nashte da verno klasika v janra e no kakto veche kazah nqma mnogo ekstri a struva prekaleno prekaleno mnogo pari
Стабиларка е телефонът. Имал съм такъв. За времето си беше луд. Но днес с това миниатюрно, недодялано екранче не бих го носил. Наистина е класика, но не се изхвърляйте като го идеализирате. И той си имаше кусурите и определено не беше с най-непоклатимия корпус, който съм срещал.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
az imah golqm merak na toq telefon. hodih skoro po magazinite da si go tyrsq. i sled kato v 3 magazina mi kazaha - ne go predlagame, v 4tiq mom4eto narpavo mi kaza - uspeh! edinstveniq na4in da go nameri6 v dobro systoqnie e da si go pory4a6 i pak struva 800lv kakto kogato izleze. taka 4e kolkoto i da me kefi, nqma da dam 800lv zaa telefon ot predi 3 godini.
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
precakva se kop4ete otstrani
mi to 4ovek vnimava s toq telefon.Imal sum vsi4kite ot 88 ta seriq 8810,8850,8855,8890,8910 i sega vse o6te si polzwam 8910i-to.Super e ve4e 2 godini go polzwam.Mejdu vremenno si bqx kupuval i t610 i samsung d500 ama tiq vob6te ne mogat da se sravnqvat s 8910i.Nai mnogo da go yamenq s 8800 ama mai ne e tolkova dobur...
SSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA6NOOOOO qk tel supper qko me radva osobeno sus pluzga6tiq se displei supper jestok e ako imah 200-300lv BIH SI GO vzel 100 %
-
- Регистриран: 23 юли 2007, 14:46
Убийствен
Телефона си е адска класика, просто няма такъв! Най-добрата формула за мен е N73 за екстри и тоя телефон, ако искаш да бъдеш забелязан. Имах 8910 (не беше инжекция :) ) и телефона скоро ще стане на 6 години, но въпреки това където и да го изваждах веднага хората се заглеждаха! Не мога да си обясня какви са тия глупости за пластмаса и титаниев прах, ама тия хора да се стегнат. Това е Нокия, а не някакъв измислен телефон.
Да, телефона няма екстри, скъп е, но просто дизайна, мазното отваряне за мен компенсират липсата на екстри.
Неуспорим факт обаче е дефекта с лентовия кабел... Аз си продадох моя точно защото нямах тогава финансовата възможност да го оправя. Гадното е, че телефона е стар, минал е през доста ръце и не знае човек, кога може да го предаде кабелчето. И ако трябва да го оценявам му давам оценка 9/10 единствено заради този дефект, иначе телефона е перфектаре. Ако имах някой телефон с много екстри и още 800 лв без грам да се замисля отивам в магазина и си поръчвам нов (даже сега научих, че още има възможност за чистак бърсак).
А и 6310 е абсолютна класика както каза един пич по-горе. :)
Да, телефона няма екстри, скъп е, но просто дизайна, мазното отваряне за мен компенсират липсата на екстри.
Неуспорим факт обаче е дефекта с лентовия кабел... Аз си продадох моя точно защото нямах тогава финансовата възможност да го оправя. Гадното е, че телефона е стар, минал е през доста ръце и не знае човек, кога може да го предаде кабелчето. И ако трябва да го оценявам му давам оценка 9/10 единствено заради този дефект, иначе телефона е перфектаре. Ако имах някой телефон с много екстри и още 800 лв без грам да се замисля отивам в магазина и си поръчвам нов (даже сега научих, че още има възможност за чистак бърсак).
А и 6310 е абсолютна класика както каза един пич по-горе. :)
Re: Убийствен
абсолютно съм съгласен! а за 6310 - без коментар
миналата седмица влезнах в един магазин и ми казаха, че пристига чисто нов! дори не попитах колко струва, направо казах, че го взимам
просто няма в мемента аналог на тези телефони!
миналата седмица влезнах в един магазин и ми казаха, че пристига чисто нов! дори не попитах колко струва, направо казах, че го взимам
просто няма в мемента аналог на тези телефони!
Telefonut e strahoten i e nay-veche za ceniteli!
Pi4ove daite akul ot kade moga da si poru4am 4isto nova 8910i ili da si recikliram starata?
Prosto ne moga da se otkaja ot tozi telefon!!!
Prosto ne moga da se otkaja ot tozi telefon!!!