Анси Ваньоки: Nokia се готви да отвърне на конкурентите
Re: Анси Ваньоки: Nokia започва да отвръща на конкурентите
Н900 е страхотен телефон, наистина. За да го наричаш провал, трябва да си истински идиот, но същото важи и за айФоун. Просто Н900 е единак на фона на другите стотоици модели на Нокиа. Между другото, аз все още отчаквам нещо интересно от тях, защото всяка фирма на пазара го може, а Нокиа е една от най-големите.
[Quote]Колкото и да се пъне АйОС няма да може да стигне това, което е направила и прави Симбиан.[/Quote]
Приятел с това мнение доста се поизложи.:X
[Quote]Според мен...Symbian ^4..ще бъде достоен конкурент на iOS и Android..[/Quote]
По какво ще им е достоен конкурент бе приятел??Ти въобще държал ли си в ръцете си устройство с iOS или Android???Знаеш ли въобще за какво става дума..?Пълен смяс...ползвайте си бъгавите нокиики със симбианчето и мнения за телефони от друго поколениe не давайте.Изключение прави само N900.;)
Приятел с това мнение доста се поизложи.:X
[Quote]Според мен...Symbian ^4..ще бъде достоен конкурент на iOS и Android..[/Quote]
По какво ще им е достоен конкурент бе приятел??Ти въобще държал ли си в ръцете си устройство с iOS или Android???Знаеш ли въобще за какво става дума..?Пълен смяс...ползвайте си бъгавите нокиики със симбианчето и мнения за телефони от друго поколениe не давайте.Изключение прави само N900.;)
Това те първа ще видим....;):)!!!
Е, момчето може да е разработчик в тима на Симбиан^4 и да знае за какво става въпрос, знаеш ли? :D
Разработчик съм на майка ти в путката
Дано направят нещо интересно, но докато не го видя не вярвам на приказки в бъдеще време от Нокиа. Защото доста такива имаше до сега.
Мисля че колегите, които непрекъснато изтъкват N900 не са следили внимателно историята на телефона. Той е продължение на два успешни таблета N800 и N810. Аз почти си бях купил N810, но N900 не съм мислил да взимам. Причините - намалена големина на екрана, пластмасов и двойно по-скъп.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Мисля че колегите, които непрекъснато изтъкват N900 не са следили внимателно историята на телефона. Той е продължение на два успешни таблета N800 и N810. Аз почти си бях купил N810, но N900 не съм мислил да взимам. Причините - намалена големина на екрана, пластмасов и двойно по-скъп.[/Quote]
N800/810 - от какво е направен? Н900, ми какво като е от пластмаса.. не знам,но на мен лично ми харесва самата сглобка на телефона.
N800/810 - от какво е направен? Н900, ми какво като е от пластмаса.. не знам,но на мен лично ми харесва самата сглобка на телефона.
[Quote]но N900 не съм мислил да взимам. Причините - намалена големина на екрана, пластмасов и двойно по-скъп. [/Quote]
Имаш нещо против,че е от пластмаса?
Ами няма проблеми при падане или чупене на стъклото на дисплея.
А твоя телефон да не е направен от нещо друго?
Това, че не си си го купил си е твое решение. За тебе си си прав.
(yes)
Имаш нещо против,че е от пластмаса?
Ами няма проблеми при падане или чупене на стъклото на дисплея.
А твоя телефон да не е направен от нещо друго?
Това, че не си си го купил си е твое решение. За тебе си си прав.
(yes)
Хайде, отиде. Ултра-фенове сте вие. :D
После не ми приказвайте на мен, ако обичате.
После не ми приказвайте на мен, ако обичате.