Анси Ваньоки: Nokia се готви да отвърне на конкурентите
Re: Анси Ваньоки: Nokia започва да отвръща на конкурентите
Моля те, ти нямаш глава на раменете, не говори с тях. Който разбира, през Н900 се спира. Само пред нея! Не че не ми харесва, ама като започнете да говорите за дребни и зависещи от човека неща като материала на производства, става смешно.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Който разбира, през Н900 се спира.[/Quote]
Е ти пред какво искаш да се спират? Естествено,че разбирам и съм се спрял на Н900. :D:D
Е ти пред какво искаш да се спират? Естествено,че разбирам и съм се спрял на Н900. :D:D
[Quote]Моля те, ти нямаш глава на раменете, не говори с тях.[/Quote]
SX_1000 си има глава и я ползва за мислене. (yes)
Имах предвид други хора...
SX_1000 си има глава и я ползва за мислене. (yes)
Имах предвид други хора...
Спокойно, не се сърди. Няма да ти казвам за хиляден път тази вечер, че Н900 ми харесва. Хайде, мир! :D
[Quote]Спокойно, не се сърди. Няма да ти казвам за хиляден път тази вечер, че Н900 ми харесва. Хайде, мир! :D [/Quote]
Не ти се сърдя, но моля недей да подклаждаш и започваш дрязги завбъдеще. Така не помагаш на никой - само си чешаме езиците/клавиатурите и се "дрънкаме" за нищо.
Тук сме всички за да научим нещо ново, да срещнем съмишленици, пък били с други разбирания и други телефони. Аз лично много се радвам на този форум - с вас всичките си почивам от работата и от цялата простотия в тая страна.
И на мен ми харесва Ай4. (yes)
:)
Не ти се сърдя, но моля недей да подклаждаш и започваш дрязги завбъдеще. Така не помагаш на никой - само си чешаме езиците/клавиатурите и се "дрънкаме" за нищо.
Тук сме всички за да научим нещо ново, да срещнем съмишленици, пък били с други разбирания и други телефони. Аз лично много се радвам на този форум - с вас всичките си почивам от работата и от цялата простотия в тая страна.
И на мен ми харесва Ай4. (yes)
Nokia n810 vs n900:
Какво искаш да кажеш с тези снимки на Н900 и Н810?
Симбиана е голяма работа, ама не е за всеки ;) много не са дорасли за него :P
[Quote]А археологическата находка все още пълни добре джоба на акционерите на Нокиа, не забравяй това. [/Quote]
Много ги пълни от 28$ за акция за две години станаха 8$.
Много ги пълни от 28$ за акция за две години станаха 8$.
[Quote]Какво искаш да кажеш с тези снимки на Н900 и Н810?[/Quote]
Че няма особен смисъл в n900, след като ъпдейтната версия на n810 щеше да се продава по-добре. Примерно аз щях да си купя таблетчето, но телефона не. Nokia имаха добри продажби дори в САЩ. Това е нещо много нехарактерно за финландците, въпреки че основните акционери в Nokia са американци. Пуснаха и WiMAX версия на n810.
Че няма особен смисъл в n900, след като ъпдейтната версия на n810 щеше да се продава по-добре. Примерно аз щях да си купя таблетчето, но телефона не. Nokia имаха добри продажби дори в САЩ. Това е нещо много нехарактерно за финландците, въпреки че основните акционери в Nokia са американци. Пуснаха и WiMAX версия на n810.