Българско меню за Nokia 6303i classic
Българско меню за Nokia 6303i classic
Здравейте трябва ми меню на български за тази нокиа някой знае ли от къде мога да намеря мерси
Re: Българско меню за Nokia 6303i classic
Става като се смени продуктовия код с помоща на Nemesis. Потърси из мрежата за такъв с БГ и си изтегли програмата Nemesis. Става много лесно, като след смяната му си обнови софтуера чрез Nokia Update Service. Успех!
0568438 RM-443 EURO-I BG, Cyrillic, MATT BLACK
0569029 RM-443 EURO-I BG, Cyrillic, STEEL
Ето ти продуктови кодове за твоя модел, като горния е за изцяло черната докато долния е за сребристо-черната. Трябват седемте цифри от кода, а именно 0568438 или 0569029. Оставям на теб да си потърсиш Nemesis;) Ако имаш някакви затруднения питай!
0569029 RM-443 EURO-I BG, Cyrillic, STEEL
Ето ти продуктови кодове за твоя модел, като горния е за изцяло черната докато долния е за сребристо-черната. Трябват седемте цифри от кода, а именно 0568438 или 0569029. Оставям на теб да си потърсиш Nemesis;) Ако имаш някакви затруднения питай!
Благодаря много, само да питам Nemesis Service Suite (NSS) за тази програма става дума нали?
Значи със тази програма NSS не стана, смених продуктовия код на 0569029 с JAF, излизат ми Product code, HW version, Order number, Production SN, Manufacture Month като това Order number само е празно. в Production SN Има някакъв сериен номер който започва с KL и след него има 6 цифри, смених само това в което пишеше product code оригиналния беше 05999M4 смених го на този който ми каза за модела който е черно и сребрист цвят. После пуснах nokia software updater за да ми ъпгрейдне софтуера обаче ми пише че няма софтуер за ъпдейтване (т.е. не е излязъл по-нов). Проверих в настройките на телефона и още няма възможност за български език след рестартиране. Може би трябва хард ресет?
този JAF да не би да е някаква хакната версия?
защото ако го имаш не виждам защо изобщо се чудиш за смяната, с него можеш да сложиш който език си искаш, като при това ти изписва кой файл за кой език се отнася
защото ако го имаш не виждам защо изобщо се чудиш за смяната, с него можеш да сложиш който език си искаш, като при това ти изписва кой файл за кой език се отнася
http://nokia5800.net/changing-product-code-using-jaf/
petar258 ето тук има снимки на програмата, аз не виждам опция за смяна на език..?
petar258 ето тук има снимки на програмата, аз не виждам опция за смяна на език..?
и продуктов код с JAF съм сменял само заедно с флашване, има една отметка при флашване "change also product code"
аз го направих точно както е обяснено на този сайт: http://www.ariyako.org/2009/04/changing-nokia-product-code-using-jaf/ не знам длаи е хакната, пише JAF by ODEON version 1.98.62 PKEY
само че български все още няма.. какво още трябва да направя?
само че български все още няма.. какво още трябва да направя?
:D
ами дръпни си фирмуера за RM-443(май това беше за 6303) и след като го инсталнеш в широкото поле под реда с бутончетата MCU PPM CNT ще ти се появи избор на езици и варианти за конкретния модел
и ако имаш оригинален JAF чети инструкции за начинаещи
ами дръпни си фирмуера за RM-443(май това беше за 6303) и след като го инсталнеш в широкото поле под реда с бутончетата MCU PPM CNT ще ти се появи избор на езици и варианти за конкретния модел
и ако имаш оригинален JAF чети инструкции за начинаещи