C1-00
Nokia C1-00
Батерия Li-Ion 1020 mAh
Време на разговор 13 ч.
Време на готовност 1152 ч. (woo)
Време на разговор 13 ч.
Време на готовност 1152 ч. (woo)
Re: Nokia C1-00
Най- впечатлава батерията,е това е телефон,направо забравяш да го зареждаш(yes):D;),направо уникална екстра,а и двете сим карти,направо е хит в ниския клас(yes)
Останах много приятно изненадан от този телефон и изобщо от новата "C" класа... Но най-вече този направо ме изуми с тая УЛТРА КОРАВА батерия и с 2-те СИМ КАРТИ. И това, че постоянно можеш да си превключваш картите без да са активни и двете едновременно :D (woo) (woo)
Хахаха, Аполон Пикчърс представя: Никове до безкрай:D
Е, кажи нещо и по темата...
Да не би по ирония на съдбата, сега когато се появяват масово телефони с две сим карти, да вземе да изчезне нуждата от тях. Имам предвид това което всички отдавна чакаме – изгодни оферти с национални минути.
Колкото до Аполон, той е скритото, безценно, оръжие на притежателите на този форум. Той внася живот и раздвижване, такова, каквото никой друг. Повечето от така наречените „модератори”, които, според наименованието си, трябва да поставят теми, да поддържат дискусии, ги няма никакви. Единствената им роля е тази на чистачи, да трият теми, които на тях не им харесват и тук-там да подхвърлят по някоя язвителна забележка. Съжалявам, че го казвам, но ми е омръзнала темата Аполон...
Да не би по ирония на съдбата, сега когато се появяват масово телефони с две сим карти, да вземе да изчезне нуждата от тях. Имам предвид това което всички отдавна чакаме – изгодни оферти с национални минути.
Колкото до Аполон, той е скритото, безценно, оръжие на притежателите на този форум. Той внася живот и раздвижване, такова, каквото никой друг. Повечето от така наречените „модератори”, които, според наименованието си, трябва да поставят теми, да поддържат дискусии, ги няма никакви. Единствената им роля е тази на чистачи, да трият теми, които на тях не им харесват и тук-там да подхвърлят по някоя язвителна забележка. Съжалявам, че го казвам, но ми е омръзнала темата Аполон...
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
kipe според мен на новите предложения трябва да се гледа по-скоро като новата най-ниска серия на нокия, която да замести 1200 серията, с по-приятен дизайн и още по-издържливи батерии. Двете сим карти са като екстра и ще бъдат една от причините човек да си купи тези телефони, но не винаги основната. Аз също ще си взема такъв, но най-вече заради батерията.
Съгласен, абсолютно...И колкото и да не ни се иска, нуждата от 2 симкарти в България, скоро май няма да отпадне...
The C1-00 is expected to ship in the third quarter of 2010 and will cost 30 EUR ($36.79).
Да видим колко пари ще струва у нас!
Да видим колко пари ще струва у нас!