C2-00
Re: Nokia C2-00
Да, можеш да приемеш разговор в кое да е време през която и да е SIM карта, но предполагам в момента в който едната SIM карта звънне (а и по време на самия разговор) другата ще дава "телефона на абоната е изключен или няма покритие". Всъщност не се сещам за телефон, който да има два отделни СВЧ блока, но определено в тези 74 грама няма два. Мисля, че това е важно уточнение за да няма изненади :) C2-00 изглежда супер телефонче, предполагам че ще е към 120 лева (ако не побългарят много цената). Аз лично го очаквам с нетърпение.
The Nokia C2-00 is expected to retail at the end of the fourth quarter of 2010 for EUR45.
Чакам да видя цената у нас!
Чакам да видя цената у нас!
The Nokia C2-00 is expected to retail at the end of the fourth quarter of 2010 for EUR45.
Този телефон ще е тотален хит в България.
минимална цена според мен в Бьлгария ще е 200лв
[Quote]Да, можеш да приемеш разговор в кое да е време през която и да е SIM карта, но предполагам в момента в който едната SIM карта звънне (а и по време на самия разговор) другата ще дава "телефона на абоната е изключен или няма покритие".[/Quote]
Така описани нещата съвсем не изглеждат примамливи наистина, но аз силно се надявам да не си прав! В противен случай малко се обезсмисля полупката на подобен телефон, но пък едновременно с това би се оправдала цената от 45 евро. Все пак вярвам, че Нокия ще покажат, че има смисъл в инвестицията, а ние ще останем доволни.... Ще видим скоро, дано!
Така описани нещата съвсем не изглеждат примамливи наистина, но аз силно се надявам да не си прав! В противен случай малко се обезсмисля полупката на подобен телефон, но пък едновременно с това би се оправдала цената от 45 евро. Все пак вярвам, че Нокия ще покажат, че има смисъл в инвестицията, а ние ще останем доволни.... Ще видим скоро, дано!
Значи, има разлика дали телефона е double sim или dual sim.
Когато телефона е double sim се получава точно това,че докато
говориш по едната карта другата е изключена и не можеш да приемеш обаждане.
Такъв телефон ще е Нокия С1-02.
Нокия C2-00 е телефон dual sim, което означава, че докато говориш с едната карта
можеш да получиш обаждане по същото време от другата.Това е все едно
да получиш обаждане от нормален телефон на втората линия, освен в случаите, когато това е забранено, от оператор или от потребителя.
Аз използвам Самсунг Д780, който е dual sim телефон и ми се е случвало много пъти
докато провеждам разговори по едната карта в същото време да получа повикване
по другата и в този момент аз решавам дали да го приема. Повикването се изразява,
като звуков сигнал в слушалката и изписване на дислея на телефона, кой ме търси.
Когато телефона е double sim се получава точно това,че докато
говориш по едната карта другата е изключена и не можеш да приемеш обаждане.
Такъв телефон ще е Нокия С1-02.
Нокия C2-00 е телефон dual sim, което означава, че докато говориш с едната карта
можеш да получиш обаждане по същото време от другата.Това е все едно
да получиш обаждане от нормален телефон на втората линия, освен в случаите, когато това е забранено, от оператор или от потребителя.
Аз използвам Самсунг Д780, който е dual sim телефон и ми се е случвало много пъти
докато провеждам разговори по едната карта в същото време да получа повикване
по другата и в този момент аз решавам дали да го приема. Повикването се изразява,
като звуков сигнал в слушалката и изписване на дислея на телефона, кой ме търси.
Не се ли продава вече някъде?
Coming soon. Exp. release 2010, Q4
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Някой знае ли кога ще се появи този телефон у нас???