C2-06
-
- Регистриран: 10 авг 2010, 09:25
Nokia C2-06
дали вече това ще е Нокията с два радио модула???
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Nokia C2-06
Като гледам стендбая и времето за разговори съм 99% сигурен че е с 2 радиомодула
Извинявам се за куция въпрос (blush) , но бихте ли пояснили "2 радио модула" и конкретно разликата с "C2-03" (whistle)
-
- Регистриран: 07 фев 2005, 20:25
Разликата е в цветовете на панелите. 1:1 са хардуерно.
този го дават че има и виртуална клавиатура
Колеги,
Така и не разбрах модела с 2 радио модула ли трябва да бъде или ще бъде като всяко предходящо китайско митче...?
Така и не разбрах модела с 2 радио модула ли трябва да бъде или ще бъде като всяко предходящо китайско митче...?
2 радио модула означава, че и 2-те карти ще са активни едновременно при разговор. Когато имаш 1 радиомодул, имаш 2 активни карти в стендбай режим, но ако водиш разговор по едната, другата се излючва, докато не го приключиш. Ако някой те търси в този момент по другата му дава, че ти е изключен телефона. Това не е фатално, след това получаваш смс за пропуснатия разговор, но пак зависи от индивидуалните ти потребности и предпочитания. Аз лични съм с X1-01 с 1 радиомодул и не ми е проблем
Да това вече е телефон с два радиомодула,но с един куп други недомислици...
Или се пренасочва разговорите от 1-та към 2-та, и обратно, така като разговаряш, няма да пропускаш разговор :) 1-радио модул е по-добре от гледна точка на батерия :)