C3-01
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 13:13
Nokia C3-01
в евтиния клас телефони,тоя телефон ще избие рибата,страхотен с една дума
невероятен(yes)
невероятен(yes)
Re: Nokia C3-01
Чистата C3 ще е по-добре, с тая брутална памет и цена около 300лв. не само ще кърти и ще изкърти, ами...ъъ - честно казано не знам какво да кажа..:)
Много ми харесва и се радвам,че Нокиа и тази година изкарват "истински"телефон на пазара с уникален дизайн и .т.н.С две думи:чакам го! ;)
айде де кога ще идва някой знае ли ? горе долу , че съм му се понаточил (blush):(
Дизайна му е страхотен но иначе като функционалност нищо особенно. В Германия цената му е 186 евро което никак не е малко. И ако му открият някой и друг бъг, както често се случва с нокиа, за тези пари не си заслужава. Но да видим на колко ще го предложат в БГ. Чистата С3-ка е по-добрия вариант въпреки че с този блубери дизайн не ми харесва особенно, а и цветовата гама е ужасна с изключение на тъмно зеления. Не знам, но за парите на Nokia C3-01 бих предпочел галаксито на самсунг с тъч скриин, уай-фай, джи-пи-ес и е около 360лв.
има грешка , модела е 2011 ... за България (angry) тия от нокия ми викат идва малко след нова година ... тия са се утрепали бе (no)
Хайде честито - появи се на бг. пазара, само дето тези 395 лева са му малко множко.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Pomognete! C3-01 ili X3-02
аз бих изчакал c3-01 цялата е метална има и светкавица на камерата (yes)
Има го вече в Мтел. Ходих да го разгледам и май май....ще го бъде. (yes)