C5-03
Re: Nokia C5-03
имам това телефонче от около 10 дни и смея да твърдя че е 1 страхотен телефон ,който покрива напълно изискванията ми . Имам си страхотен офис пакет , гпс ,експлорер посредством който мога да испращам или каквото си поискам с който и да е файл ,батерията ме кара 4 дни при нормално ръ4кане,абе -готино телефон4е . струва си парите .
Ползвам телефона от десетина дни и съм много доволен. Абсолютно никакви проблеми. Съотношението цена-качество е просто без коментар! :) Силно го препоръчвам този телефон!
Имам този телефон от една година, купих си го от Глобул. Направил съм около 1500 снимки и те са чудесни, богати на цвят и размери. Правил съм и много клипове и те са невероятни , сякаш имаш камера за игрален филм, чисти и ясни видеоклипове и страхотен и чист звук. WI-FI работи безгрешно.Джипиесът е универсален, в първите дни съм си играл като дете, точен и ясен Джипиес. Но операционната система е доста слаба. Но общо взето съм доволен.
ЗДРАВЕЙТЕ! МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ МИ КАК ДА НАПРАВЯ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СОФТУЕРА НА НОКИЯ С5-03 ЧРЕЗ МОЯ НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР. АКО НЯКОЙ МИ ОБЯСНИ, НЕКА ДА Е С ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ. БЛАГОДАРЯ
ЗДРАВЕЙТЕ! МОЛЯ, КАЖЕТЕ МИ КАК ДА КАЧВАМ СНИМКИ И ВИДЕОКЛИПОВЕ ОТ С5-03 В ИНТЕРНЕТ? ИМАМ ТОЗИ ТЕЛЕФОН ОТ ЕДНА ГОДИНА, А НЕ ЗНАМ КАК ДА АКТУАЛИЗИРАМ СОФТУЕРА НА ТЕЛЕФОНА ЧРЕЗ КОМПЮТЪРА И КАК ДА КАЧВАМ СНИМКИ И КЛИПОВЕ ОТ ТЕЛЕФОНА В ИНТЕРНЕТ. ДОВОЛЕН СЪМ ОТ С5-03. ТОЙ МИ Е НАЙ- ИНТЕРЕСНАТА ТЕХНИКА В МОМЕНТА.
КУПИ СИ С5-03, ТОЗИ ТЕЛ. Е МНОГО ГОТИН И ИНТЕРЕСЕН , АЗ ГО ИМАМ ОТ ЕДНА ГОДИНА И СЪМ ДОВОЛЕН. ХУБАВА КАМЕРА, ДЖИПИЕС, УАЙ ФАЙ, ВИДЕО КЛИПОВЕ, СНИМКИ. ПРЕПОРЪЧВАМ ГО ГОРЕЩО.
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА НА С5-03
ЗДРАВЕЙТЕ! КАК ДА АКТУАЛИЗИРАМ СОФТУЕРА НА С5-03 ЧРЕЗ МОЯ КОМПЮТЪР? МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ , АКО МОЖЕ С ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ.
Re: АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА НА С5-03
Докато не ти се отговори как да го направиш ли ще пишеш поредни мнения на капс? (no)
-
- Регистриран: 08 апр 2012, 20:59
Чуйте сега, тази машинка е много хубава. Тва е първият мой смартфон. Давам му много добра оценка. Всичко си има тази джунджурийка. Кусури: Нема 3 де ускорител, операционната система е много тромава. Ама пак снимките и клиповете са харни. То всичко не може да е идеално, бре. Сега, ако имате събрани финикийски знаци, земайте го и ще бъдете доволни. Хайде пак друг път ще ви разказвам и опичайте си акъла и умната . Със здраве.
Zdraveite imam tozi telefon kupen e ot globul i ne priema nastroikitte za WAP i MMS na Mtel daite ideq kakvo da pravq,za6toto v magazinite i servizite nikoi ne mi obru6ta vnimanie(angry)