C5
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Nokia C5
Те и нокия едва ли знаят :D В последно време имам чуството, че всичко при тях е някакъв хаос. И тук така, няма тъч, няма вифи, иначе има HSDPA 10.2 Mbps има ГПС. Като за нисък клас дизайна ми допада. Всичко обаче зависи от цената. Пък и докато има хора на принципа нокия си е нокия, защо компанията да влага мисъл за процесора или пък качество на изработка (по-скърцащ телефон от Н97 не бях виждала).
тъч та тъч аре тъчваите ми .... :X на външен вид ми допада ама... с тия характеристики не става :( не всички използват тъчове да вярно там е най-големия бум в момента и не само в момента сега , ама тва не означава , че всеки се кефи на такъв тип телефони (не че бих отказал един айфон(blush) ) и тва е ако излезе на добри пари мое си го зееем нз.... ае със здраве (beer)
c5 ще е поне със 100 лв по-евтин от elm и освен това е смартфон.
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 13:37
Не е лошо телефончето,ако се продава на цената на 6303 ще стане голям хит.8):D
[Quote]Има ли 5 пикселова камера, джипиес има ли? [/Quote]
И 7-мегапикселова няма, и 10 - също. Не може да снима в HD формат, нито да приготвя печено пиле и панирани скариди. И какво от това?
Говорим за телефон, който се намира за 250 лева. Говорим за съотношение цена/качество.
И 7-мегапикселова няма, и 10 - също. Не може да снима в HD формат, нито да приготвя печено пиле и панирани скариди. И какво от това?
Говорим за телефон, който се намира за 250 лева. Говорим за съотношение цена/качество.
Даммм уха Време на готовност 670 ч.
много е това :)
много е това :)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Сега за С5 ли говорим или за Сони Ериксон ЕЛМ... ако говорим за двата модела дори и С5 да е със 100лв. по скъп пак ще си заслужава парите !!! Мисля че Сони имат един и същи скучен и еднотипен дизайн от много време насам, който на много хора не им харесва. Повечето модели са от най-некачествената пластмаса, прехвалените им мегапиксели не са кой знае какво, между к750 и к850 разликата не е чак толкова голяма. Още слагат на повечето модели 262к цвята на дисплея, който в повечето случаи е неизползвам на слънчева светлина. Общо взето марка, която копира винаги другите - последен пример са версиите PRO на Vivaz и Experia. Данните които дават пък за издържливост на батерията, контрастира най-много от всички останали като реална работа след това. Толкова за този почти незабележим като пазарен дял производител.
Супер телефонче точно като за моите капризи.:D:D А да поптитам кога ще го има по магазините ? (woo) (beer)
Крайно време беше да се намесиш..;) !!! Относно темата, и някои от изказванията по-долу, че този модел нямал разни "екстри"....интересно е това изследване http://news.expert.bg/n288522/ !! Според което, [Quote]Бизнесменът предпочита практичен, а не претрупан смартфон[/Quote]
[Quote]Европейските изпълнителни директори очакват мобилните комуникации, както и мобилни продукти и услуги, които използват, да бъдат по-скоро практични, отколкото претрупани с излишни украшения, сочи анализ на анализаторската компания Frost&Sullivan[/Quote] !! Аз оставам с впечатлението, че някои хора не могат да разберат кой телефон е за тях..и кой не..!! Мобилните производители пускат телефони за всякакъв вкус..а този явно не е насочен към хората които искат свръх функционална джаджа !!!
[Quote]Европейските изпълнителни директори очакват мобилните комуникации, както и мобилни продукти и услуги, които използват, да бъдат по-скоро практични, отколкото претрупани с излишни украшения, сочи анализ на анализаторската компания Frost&Sullivan[/Quote] !! Аз оставам с впечатлението, че някои хора не могат да разберат кой телефон е за тях..и кой не..!! Мобилните производители пускат телефони за всякакъв вкус..а този явно не е насочен към хората които искат свръх функционална джаджа !!!
темата е достатъчна ясна за да изисква коментари.
всякакви мнения и теми, които нарушават добрия тон и не са във връзка с фокуса на форума ще бъдат премахвани, а потребителите злоупотребяващи с търпението на останалите ще получат забрана за достъп. първо временна, а ако продължат с нарушенията - и постоянна.
всякакви мнения и теми, които нарушават добрия тон и не са във връзка с фокуса на форума ще бъдат премахвани, а потребителите злоупотребяващи с търпението на останалите ще получат забрана за достъп. първо временна, а ако продължат с нарушенията - и постоянна.