C5
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Re: Nokia C5
Не разбрах имаш или нямаш български след ъпдейта? Аз съм със софтуерна версия 062.001
custom version 062.001.000.01 от 11 декември 2010 и има само 6 езика + автоматик
Ти с тази версия ли си?
custom version 062.001.000.01 от 11 декември 2010 и има само 6 езика + автоматик
Ти с тази версия ли си?
Имам проблем с изключването на този режим - някой може ли да ми даде настройките?? Рових, рових - не става и не става. И на дисплея каквито и да ги върша - не мога да изкарам датата и часовника....... ;))
здравейте вече 3,4 месеца използвам този телефон и имам следния проблем който наскоро забелязах, въпреки че не правя често видеоклипове когато го пусна да записва и засича на около 2 секунди и следователно това разваля целия клип този проблем го няма като пусна на нормално качество на видеоклип, но на високото си е по добре разбираемо е
Има ли го този проблем при някой и дали ще се оправи ако направя ъпдейт на софтуера :|
Има ли го този проблем при някой и дали ще се оправи ако направя ъпдейт на софтуера :|
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
От настройки задал ли си му да използва Карта памет? Защото ако използва памета на тела ще те реже. Аз първия път като го пуснах на Видео и ми направи този номер. Веднага влезнах във Видео - Настройки - и там какво съм ръчкал вече не помня но вече нямам проблем.
П.П. Някой беше писал че може да се изключи режима за спестяване на енергия. Нека бъде така любезен и да съобщи как. Аз мисля че не може.
П.П. Някой беше писал че може да се изключи режима за спестяване на енергия. Нека бъде така любезен и да съобщи как. Аз мисля че не може.
-
- Регистриран: 02 дек 2010, 19:30
моля да ми кажете може ли да се смени функцията на десния бутон защото.при мен като го натисна и излиза интернет а аз не го искам
задръжж бутона и ще ти титне.тогава кажи някоя команда ако си сложила 8)
телефона има лихронометър:( ?
при мен има подобен проблем.:S. като снимам след малко телефона сам самичък се изключва!:|
ох зададен му е в картата с памет да ги прави и нз защо става така ... честно казано и не ми се ъпдейтва софтуера ако няма БГ(така и не разбрах) а доколкото режима за спестяване на енергия и аз не съм открил начин да се спре освен като се включи и аз си го деактивирам :D ама предполагам ти знаеш това