C6-01
Re: Nokia C6-01
Дали ще падне след 4 месеца цената под 450лв? Мисле че това е тавана който да плащаме за един апарат!!!!
Vivacom го продават за 680лева на свободна продажба.Пълно безумие...
то безумието е най-вече в нокия
защото телефона е близко до възможности с ц 7 а струва почти колкото него
защото телефона е близко до възможности с ц 7 а струва почти колкото него
Ще чакаме до лятото, като стане 400 лева, тогава:P
400 няма как да стане до лятото. 500 - да, но за по-ниско, скоро не мисля, че ще падне :|
В момента в VEGA е 539лв.Така през лятото е нормално да е 400лв.Тогава ще го взема:)
Здравейте, имам следния проблем с моята Nokia c6-01
Изпратих ММS, но по една или друга пречина не е получен от ответната страна, само че на мен продължава да ми стои в изходящи а там няма опция нито да го отворя нито да го изтрия. Лошото е че стои и на дисплея/като стрелка до батерията/, пробвах какво ли не, изтривах доклодите за получаване, ресвах апарата но не помогна. Като отворя "изходящи" под ММS ише отложено. Моля за съвет как да го изтрия. Благодаря предварително.
Изпратих ММS, но по една или друга пречина не е получен от ответната страна, само че на мен продължава да ми стои в изходящи а там няма опция нито да го отворя нито да го изтрия. Лошото е че стои и на дисплея/като стрелка до батерията/, пробвах какво ли не, изтривах доклодите за получаване, ресвах апарата но не помогна. Като отворя "изходящи" под ММS ише отложено. Моля за съвет как да го изтрия. Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Мисля , че има опция спиране на изпращането и след това ще можеш да го изтриеш.
някой може ли да ми каже как да му изключа 3Г-то
Изключвене на 3G : Меню - Настройки - Свързване - Мрежа - Режим на мрежата - GSM