C6-01
Nokia C6-01
Добре, че е със Symbian^3..- май ще е най-евтиният за момента...
Re: Nokia C6-01
много хубавав телефон,ще се предлага и субсидирано в българия,което ще го направи тотален хит
кога да го очакваме в БГ ?
страхотен смартфон,и то за без пари,при това скоро ще доиде и в българия
Ето една снимка на текст напрвена с C6-01.;) Както виждаме, явно е възможно. (yes)(cyber)
- http://h.imagehost.org/view/0473/text_proto_test
[B]Всичко от 50см до безкрай би трябвало да е на фокус, а като добавим и 8-те мегапиксела, приличните снимки на текст са възможни без проблем.[/B] (cyber)
- http://h.imagehost.org/view/0473/text_proto_test
[B]Всичко от 50см до безкрай би трябвало да е на фокус, а като добавим и 8-те мегапиксела, приличните снимки на текст са възможни без проблем.[/B] (cyber)
Колко ще струва след облагане с такси (whistle)
Отляво е по-фокусирано, докато отдясно и посредата започва яко да губи фокус. Това е, защото отляво вестникът е мааалко по-далече :P Същото нещо се получаваше и с 2 Mpx камера на бившата ми Motorola Z6, която също беше с предварително зададен фокус и всичко след 50 сантиметра беше на фокус :)
С такси макси да се надяваме 450 лв, но като за начало по-вероятно е около 500-550 като знам лакомите ни търговци :X
С такси макси да се надяваме 450 лв, но като за начало по-вероятно е около 500-550 като знам лакомите ни търговци :X
Виждам вече всички с 5800 как де готвят да вземат този телефон за 300-400 лева от операторите:D.Телефона е чудесен и аз се замислям за него-има всичко необходимо с комбинирано с добър външен вид
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Аз се басирам че ще излезе над 600 лв. С6-00 струва 220евро излезе на 549 лв. Този е 260 евро
Но операторите ще го промоционират по-изгодно с техни си програми и от там бързо ще започне да се срива цената и при търговците. Но не си правете илюзии - до година по това време ще е 500лв. със сигурност (angry)
Така че който бърза да се оглежда за някоя врътка с операторите или като преподписва :)
Но операторите ще го промоционират по-изгодно с техни си програми и от там бързо ще започне да се срива цената и при търговците. Но не си правете илюзии - до година по това време ще е 500лв. със сигурност (angry)
Така че който бърза да се оглежда за някоя врътка с операторите или като преподписва :)