C7
Re: Nokia C7
Нешо не го намирам ъпдейта, само някакви клипове
И аз не съм видял такъв Ъпдейт за момента... Ще се върна към субтитрите преди време ми вървяха сега на последните филми не искат и не искат да тръгнат някакви идеи ... А стария филм който гледах пак го качих и си вървеше със субовете си които са в UTF
Някой може ли да ми каже как се прави рестарт на телефона, помеждо другото имам го от 2 месеца и работи перфектно
С бутона за изключване, изкючваш и включваш
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
И аз това казвам Айде да го върна на п*тиовците от Мтел !!! ДА АМА НЕ ... не можело да върна телефона на 4 тия ден , връщал се до 3 тия ден и до 3 тия ден може да се замени с друг .... (no)(no) сега вече е в сервиза им , И познайте колко време ще седи там ... не по малко от месец ... :X Някой ако има идея как да самоубия ...ще е най - добре ... следва ходене по мъките с ''Най - добрия'' мобилен оператор ! .... И жалба писах на 2 рия ден отхвърлена .... някой да има идея ? какво друго да направя ?
Мога да ти препоръчам да се махаш от тези измамници Мтел.Аз се чудя как има още мислещи хора които да са абонати на тези айдуци. Аз съм абонат на глобул от 8 години.Е имах проблеми преди година и половина с тях, но вече всичко е ОК.(yes)
Само пишат, че има ъпдейт, ама нищо не намирам
Автор: visokovoltov
Публикувано: 07.02.2011 00:46
И аз това казвам Айде да го върна на п*тиовците от Мтел !!! ДА АМА НЕ ... не можело да върна телефона на 4 тия ден , връщал се до 3 тия ден и до 3 тия ден може да се замени с друг .... сега вече е в сервиза им , И познайте колко време ще седи там ... не по малко от месец ... Някой ако има идея как да самоубия ...ще е най - добре ... следва ходене по мъките с ''Най - добрия'' мобилен оператор ! .... И жалба писах на 2 рия ден отхвърлена .... някой да има идея ? какво друго да направя ?
Чувал съм от познати,че при такива проблеми могат да ти помогнат от защита на потребителите. Кажи си мъката и там,може да помогнат.
Публикувано: 07.02.2011 00:46
И аз това казвам Айде да го върна на п*тиовците от Мтел !!! ДА АМА НЕ ... не можело да върна телефона на 4 тия ден , връщал се до 3 тия ден и до 3 тия ден може да се замени с друг .... сега вече е в сервиза им , И познайте колко време ще седи там ... не по малко от месец ... Някой ако има идея как да самоубия ...ще е най - добре ... следва ходене по мъките с ''Най - добрия'' мобилен оператор ! .... И жалба писах на 2 рия ден отхвърлена .... някой да има идея ? какво друго да направя ?
Чувал съм от познати,че при такива проблеми могат да ти помогнат от защита на потребителите. Кажи си мъката и там,може да помогнат.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Еми пробвах,в крайна сметка и адвокат ми обясни че може и да ги осъдя за телефона но няма да ми върнат парите а за самите разноски по делото ще им ги върна със сметки си тройно... нямам думи ... от съюза за защита на потребителите ми казаха че мтел имат железни договори,които ние обикновенните потребители не четем а в тях си пише ясно че не носят отговорност ... и просто нямам думи !!! Да живее БЪЛГАРИЯ .... НЯМАМ ДУМИ ...
Казах ти махай се от тези измамници МТЕЛ.;)