C7

vasilevpe
Регистриран: 09 фев 2011, 19:33

Re: Nokia C7

Мнение от vasilevpe » 02 мар 2011, 13:59

Предполагам, че ще използва и-нет на оператора който ползваш. Това трябва да значи, че ако тарифния ти план няма неограничен и-нет или нямаш допълнителна услуга за това, ще ти се таксува според съответния ценоразпис на мегабайт... Тук е мястото и някой да сподели дали си е качвал Гармин на този телефон, и той добре ли се справя..?

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Мнение от tnt_kz » 02 мар 2011, 15:36

При мен след ъпдейта нищо не изчезна, ама и не видях кой знае какви подобрения. Май, като че ли започна да работи по - бърже

emobdj
Регистриран: 16 фев 2011, 18:44

Мнение от emobdj » 02 мар 2011, 18:39

Аз съм го купил от Глобул преди месец и за сега нямам никакви проблеми всичко си работи само ми се струва че малко му държи батерията като ползвам интернет и играя 20-30мин ми държи най-много 2дена.Нямам рестарти,забивания и други проблеми който казвате

io6o
Регистриран: 15 окт 2008, 11:37

Nokia C7 ревю

Мнение от io6o » 04 мар 2011, 17:22

NOKIA C7
Красив телефон , без луфтове , удобен стои в ръката, батерия 2-3 дни като е нов тела още.
Чудесен дисплей с идеална чуствителност и възможност за много уитжети. Има три основни екрана като на всеки може да има 20 бр. шорткъти . Аз използвам 16 а наи отгоре ми стои икона за Wlan показваща дали има активна връзка .Повече не знам какво да сложа. Най много ме радва че може да не ползваш изобщо мобилен нет. Wlan ми е изключен и сканира за wifi като пуснеш приложение ползващо интернет.Автоматично намира познати мрежи и се свързва с тях. При затваряне на приложението се затваря автоматично и връзката. Браузъра е бърз и удобен, работи мултитъча. Флаша нещо не работи добре – Vbox не можах да гледам клип –цикли и зарежда и ми писва да чакам. Yutube отваря добре.
Указателя е супер .При търсене отваря във вертикален режим отлична БГ клавиатура . Ако имате имена на латиница и на кирилица ти търси и на двете азбуки . Ако си писал на латиница във форума например , не си превключил на БГ и идеш в указателя , там си търси на кирилица ако контактите ти са на БГ съответно.
Помни много информация. Светкавично скролиране . Снимката при входящите е малка.
Отлична клавиатура. Куертито на БГ е на фонетика което е супер за мен.
Отваря Avi , xvid без субтитри( трябва да са вградени) поне аз не ги подкарах но не съм любител на филми на телефона.
Галерията е тип решетка но смесва клипове и снимки. Отлично скролиране.
Игри . Инсталирах 82 МБ NFS Shift и я отвара перфектно страхотна графика и супер управление с акселометъра . Приложения за 5800 и N 97 тръгват на Симбиан 3
Камера. Леко съм разочарован от снимките. От близо са зле без никакво макро. Е66 ми снимаше доста по – добре . Клиповете са супер и близо и далеч. На видео може да работи постоянно светкавицата .
Вградена памет 8ГБ и аз сложих още толкова 2клас и работи ок.
Недостатъци:
Вместо тия бутони долу можеше да има малко дисплей.
Няма ТВ оут кабел в комплекта , няма калъфче няма резервен скрин протектор. Не че съм дребнав но дадох 700 лв. в М-тел (плюс карта по 5 лв. на месец) и да обикалям за тези неща е смотано.
Всички готини игри бяха триал , инсталираните приложения са безмислени. Най-върховната простотия е че Quickoffice поиска да го плащам .Наложи се да търся пиратски.
Музика . Това не е музикален телефон . Не можах да намеря работещ mp3 плеър -не работят и тва е.Вградения е тъп . Правиш плейлисти но е врътка и не става добре . Не отваря на папки от картата както музикалните телефони на Нокиа .
Общо :
Телефона ми харесва . Симбиан 3 е удобен за работа , бърз (лети) и икономичен на батерия.Удобно меню . Кефи ме как е оправена работата с връзката с нет . Липсата на софтуер се оправя. Отлично видео . Отваря много формати с вградени програми. Писането с клавиатурите е песен .
Не ми е правил проблеми за две седмици.Никакво забиване , рестарт , бавене. Сигурно е важно от къде е купен.

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: Nokia C7 ревю

Мнение от Samsung Galaxy S II » 04 мар 2011, 17:35

И аз така мисля. И като му качат версия 2.0 ще лети.

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Мнение от tnt_kz » 05 мар 2011, 09:00

Къде я има тая игра NFS Shift, за да си я кача на мойта С7-ца. Напълно споделям твойте впечетления от телефона. Вече съм с него 3 месеца и нямам дертове

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 05 мар 2011, 14:07

.http://store.ovi.com/content/55867?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=games

io6o

Мнение от io6o » 05 мар 2011, 18:18

За Need For Speed Shift виж тук d1c8a5c4790ed537da256cf15e08561acacbbe91 ако не става да пробваме през скайпа ioshko е моят.

io6o

Nokia C7 -ревю2

Мнение от io6o » 06 мар 2011, 09:37

Здравейте , от предният ми пост останаха два въпроса , които ще разгледам сега набързо.
GPS - използвах вградената програма , само свалих карти . Тук в София работи страхотно - бързо , точно и коректно .
FM трансмитера - пак в градът го тествах. На дисплея на радиото изписва радио Нокия и работи супер без странични шумове ако слушате само ACDC.
Сега пиша от телефона - удобно е.
Снощи го ъпдейтнах с версия 13.016 . Сега отваря клипове от Vbox с малко циклене , е някои тръгват само със звук но е прилично .
След ъпдейта не се наложи да ресторвам а тръгна със същите инсталирани неща , указател и всичко както преди ъпдейта. На другите ми Нокии трябваше да инсталирам повечето приложения след ъпдейт и последващ рестор на данните.
Браво на Нокия.

StepWolf
Регистриран: 09 май 2006, 23:47

Re: Nokia C7 -ревю2

Мнение от StepWolf » 07 мар 2011, 12:04

Момци закъсах го, телефона си работеше перфектно даже повече от перфектно преди да ъпдейтна софтуера и след това почна да се омазва поне по един път на ден, мамка му и ъпдейт някой има ли предположения защо се получава така :S

Отговори