C7
Re: Nokia C7
На C7 могат ли да се гледат клипове от vbox7 или онлайн телевизия както пише в характеристиките на телефона?
Ще си купувам Нокиа,спрял съм се на Ц7 или Н8 , но по-скоро ще взема Ц7. Бях до сега с LG -проблем след проблем.,но това е друга тема:D
Някой с Ц7 може ли да каже хубави снимки ли прави телефона,също ме интересува поддържа ли опция за скриване на bluetooth ?!:|
Някой с Ц7 може ли да каже хубави снимки ли прави телефона,също ме интересува поддържа ли опция за скриване на bluetooth ?!:|
Да. Могат да се гледат - Youtube си има и специална програмка в меню "Видео"
Vbox7 тръгва през оригиналния браузър... през опера малко се мъдри
Online TV ... естествено :)
За предният въпрос относно снимките ... малко са кофти, защото апаратът няма автофокус (ако не ти трепери много ръката и ако си направиш настройките за точния момент на снимката .. става :) ), а видеото е супер
Блуууутууууута .. да, може да се скрие ;)
Vbox7 тръгва през оригиналния браузър... през опера малко се мъдри
Online TV ... естествено :)
За предният въпрос относно снимките ... малко са кофти, защото апаратът няма автофокус (ако не ти трепери много ръката и ако си направиш настройките за точния момент на снимката .. става :) ), а видеото е супер
Блуууутууууута .. да, може да се скрие ;)
Здравейте,телефона зарежда ли се от УСБ-то,когато е в режим да чете от флашка или от външем хард?Идеята ми е като му свържа харда ,телефона да се зарежда от него,а не да му включвам и неговото зарядно,защото стават много кабелите.Харда ще бъде външен със собствено захранване,от което искам да се захранва и телефона,докато гледам филм от телефона примерно.Някой от вас свързвал ли си е телефона с външен хард с "Y" оразен кабел да каже дали става.
Здравейте, имам сериозен проблем с обхвата, подарих телефона на приятелката ми и когато говорим, говорим доста, много рядко се случва да не ни прекъсне разговора или да не се чуват шумове и смущения... да го връщам ли в глобул или ... ?
Мерси за отговорите.
Сетих се за още нещо. Колко лева го предлагат в Глобул,М-тел и Виваком ,евентуално с какви тарифни планове..и в какви цветове.
И още нещо ,скоро гледах и Нокиа Н97.Кой според вас е по-добър ? Ц7 / Н97
Сетих се за още нещо. Колко лева го предлагат в Глобул,М-тел и Виваком ,евентуално с какви тарифни планове..и в какви цветове.
И още нещо ,скоро гледах и Нокиа Н97.Кой според вас е по-добър ? Ц7 / Н97
Телефона ми продължава да се рестартира от самосебе си. Проблема е хардуерен. Ще трябва месеци да чакам докато благоволят да ми го сменят от сервиза. А каква ще е новата бройка ??? Вибрацията му е слаба. Има само един говорител (моно). Камерата е без автофокус. БЯГАЙТЕ далече от този телефон!!!!!
Влизаш в официалните сайтове на Мобилтел, Виваком и Глобул, и разглеждаш с всеки тарифен план колко струва телефона! А относно посочените проблеми от всички, които "ръсите" телефона, то аз нямам нито един от посочените. Използвам го от началото на годината и съм много доволен.
И аз нямам дертове с него, от 14 декември съм го купил;)
Звучи добре,когато има и положеителни коментари за телефона все пак:D(yes)
Да питам звукът добре ли е , в смисъл силата каква е - на звънене,на слушане на музика ?
Да питам звукът добре ли е , в смисъл силата каква е - на звънене,на слушане на музика ?