C7
Re: Nokia C7
Твоето е вярно, с изключение на последното ( ТВ аут има), но и моето е вярно. Огромният проблем е че има много калпави бройки. За коледа си взех С7, е 3 пъти ходи на сервиз и все си се рестартира и рестартира. Ти явно късмет си извадил. Иначе дизайна ми харесва,
Скоро ще дойде и новия ъпдейт, с който оправят браузъра и портретна клавиатура, и всичко ще е на 6(yes)
Жалко, че не могат с ъпдейт да добавят хардуеърни екстри - иначе един автофокус нямаше да е лошо да дойде с някой ъпдейт ;)
-
- Регистриран: 11 апр 2011, 23:56
Не ме излизат контактите от картата .Моля помагайте!
питах за Vbox-a 7, и пробвай и след това ми отговаряй.
Аз имам един проблем с моя C7. В горната част на дисплея има едно треперене, все едно нещо го смущава и ако не е черен дисплея се вижда и много дразни. То предполагам че е само при мене, защото по форумите никой не пише за това. Иначе нямам проблем с рестартиране и със сигурност е по-добър от 5800. :)
В контакти дай опции, настройки, контакти за показване , контакти на сим . Иначе няма да ти ги покаже. Ползвай само едната памет щото ако имаш дублирани имена няма да ти излизат при входящо повикване.
Кажете някакви мп3 плейъри, освен заводския;)
Folder Play -чете директно от папката с музика. Супер удобен и лесен за ползване. Друг не можах да подкарам.
В ови е платен, откъде да го дръпна?