E5
-
- Регистриран: 18 окт 2004, 14:39
Re: Nokia E5
Ще ползва Wi-Fi, искам и да е с издръжлива батерия, но и всеки хвали Андройд ОС. Сега събирам мнения от всички Вас... за да направя правилния избор.
-
- Регистриран: 09 май 2011, 13:44
Да кажа и аз нещо за конкретния телефон!Ползвам го от месец ..........и много,много съм разочарован от NOKIA!Не знам с какво първо да започна!Ще започна с неприлепващият заден капак на телефона,създава усещане за адска евтиния!Прословутата батерия кара 3 максимум 4 дни без много ръчкане,обхват слаб,камера - вечер не можете да снимате с този телефон!След 5-6 дни ползване взе да се рестартира сам,ей тъй както си седи и изписва :"Телефона ще се рестартира",луда работа!Това продължи една седмица,слава богу спря,но преди ден изписа :"Постави сим карта",ей тъй както си говорех по него!От магазина ми казаха,да им го върна за преинсталиране на софтуера,но ровейки се из форума на NOKIA разбрах ,че това не оправяло нещата,да съм си го ползвал така и че тези дефекти на E5 били почти за всички апарати! (angry) Та съвета ми е приятелю,не купувай този телефон!Аз ще гледам да се оттървам бързо от него и пак ще мина на изпитаната от мен нееднократно марка SONY ERICSSON!
Явно проблема е само при теб, защото аз имам въпросния телефон и съм много доволен!!! Смартфонът покри очакванията ми за цената си! Не се е рестартирал нито веднъж, а и от батерията съм доволен от 4 до 6 дни при доста активно използване. :)
И МОЯТА Е5-ЦА угасна днес .от сервиз ми казаха че имали такъв проблем много нокии е5-ци .повечето не можели да ги съживят . май ще излязат боклуци тия е5 модел .почвам да съжалявам за старата си е 71 .
..Един тъп въпрос: как се пише "ч" :? Не го намирам !!!! :D
пробвай с q или ?
Имам следното питане, защо е5-та която имам няма HD voice, в интерес на истината и в сайтовете с технически характеристики не пише, че поддържа HD voice, a пичовете от engadget правят такъв тест?!?
ето линк за да се уверите - http://www.engadget.com/2010/09/01/orange-hd-voice-service-and-handsets-go-live-in-the-uk-we-go-ea/
знаете ли нещо по въпроса?
Благодаря предварително!
Имам следното питане, защо е5-та която имам няма HD voice, в интерес на истината и в сайтовете с технически характеристики не пише, че поддържа HD voice, a пичовете от engadget правят такъв тест?!?
ето линк за да се уверите - http://www.engadget.com/2010/09/01/orange-hd-voice-service-and-handsets-go-live-in-the-uk-we-go-ea/
знаете ли нещо по въпроса?
Благодаря предварително!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=348505&cat_id=15
поддържа го.
hd voice е търговското наименование, а иначе кодека, който трябва да включва, е amr-wb.
поддържа го.
hd voice е търговското наименование, а иначе кодека, който трябва да включва, е amr-wb.
Здравейте.От няколко дни имам Нокиа Е5 и се чудя как да спра зареждането на телефона през USB?
След първото "вкарване в бокса" (гаранционно, купен от Виваком в скай сити в кв.Гео Милев) ми го върнаха с описание на сервизната работа "софтуерен ъпдейт"...Скоро след това пак угасна (случваще се да угасне, вадя батерията и след някое време се появяваха тоците. В сервиза го носех когато повече от час не се включваще), този път ми писаха в сервизната книжка "неспецифициран тунинг"!!!!:)))).Явно достатъчно дълго е постоял и тоците пак сами са се появили. Естествено след 3-4 дена пак угасна и вместо да го сменят както е в гаранционните условия - след 3 пъти показан един и същ дефект, ми казаха, че трябвало и трети път да влезе в сервиз и ако пак стане това, тогава щели да го сменят...Е, върнаха го този път със записа "посоченият дефект не се наблюдава"??? Е, сега работи...поживем, увидим, както казват германците :))))))))))
Това е най - лошия модел на Нокия, който съм имал. Постоянно не можеше да намери обхват, забиваше и т.н. Ползвал съм повечето модели от бизнес серията на Нокия и Е5 сравнение с тях е една пластмасова играчка. Не се лъжете по ниската цена. Телефона не си заслужава.