E5
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Nokia E5
Някакъв евтин може би ... вариант...
Re: Nokia E5
добра камера и батерия,красив външен вид,много силно преставяне на нокиа за пореден път.като недостатък бих определил дисплея,но за посочената цена е много много добър,маи ако продължават така,скоро няма да имат конкуренция
Най-силно ме интересува, може ли софтуера му с интегриураните социални мрежи да се сложи на Е72, понеже те май са хардуерно еднакви. :) или дали има някакъв ъпдейт за Е72 който да му интегрира социалните мрежи в телефонната книга ?
Ще помоля за сериозно отговори, а не отговор тип, не мога да остана без мнение.
Ще помоля за сериозно отговори, а не отговор тип, не мога да остана без мнение.
Време на разговор 18 ч. (woo)
Тия не им ли писна да правят еднакви телефони и все повече пари да искат (angry)(no) Вместо за 3 години да му падне цената, те се нов вадят всяка година почти без разлики, но защото е нов висока цена съответно ;) Повръща ми се от тея затова че спъват техническия прогрес със своите маркентигови игри и омайват овцете! Този въобще различава ли се от е72 освен с по-малката батерия, липсата на автофокус и по-дебелия корпус (angry):X Наглост!
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
принципно си прав,но я погледни цената,новия модел е по ефтин на половина от стария,затова ще стане хит.Е 72 е супер телефон,този е Е 5 също ще се наложи заради конкурентната цена
mного сериозни показатели на батерията, въпреки че е с по-малък капацитет от Е72. това с екрана (262к цвята) е тъпо и не го разбирам каква им е идеята. а къде видяхте цената?
-
- Регистриран: 08 май 2007, 11:33
Не е вярно че има 18 часа време за разговори. Може да е толкова но с 2 междинни зареждания :)
цената преди облагане с такси и данъци ще е 180 евро.
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=15680
като имаш предвид,че след 3-4 месеца след излизането ще е с по ниска цена,престави си.да дисплея е по смущаващ,това и на мен ми е чудно,неразбирам защо му слагат подобен дисплей
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=15680
като имаш предвид,че след 3-4 месеца след излизането ще е с по ниска цена,престави си.да дисплея е по смущаващ,това и на мен ми е чудно,неразбирам защо му слагат подобен дисплей
Някой да знае приблизително време за излизането, защото съм му се бая наточил ...