E51
Re: Nokia E51 GPS Псриемник?
Препоръчайте ми някакъв GPS приемник който да работи стабилно с Е51 и да е на нормална цена.
Re: Nokia E51
Препоръчайте ми мемори карта за Е51. Има ли смисъл да търся по бърза SDHC карта или и обикновенна ще е достатъчна като бързина? Интересува ме примерно ако взема 4 GB micro SDHC class6 ще стигна ли скорост ~6МБ/с като прехвърлям данни м/у телефона и компютър през усб кабела.
За да нямате проблем със сертификата трябва да направите следното: Menu -> Installations -> App. mgr. -> Options -> Settings -> Software installation -> All. От няколко дни имам този телефон и съм много доволен от него. Като направите тази настройка не би трябвало да имате проблеми вече с инсталирането на програми. Успех
Здравейте,
Сори за глупавия въпрос, но туко що прочетох че Е51 няма GPS, но един познат, който я има ми показа как е вкарал карта на града...Някой би ли обяснил как точно става?И още нещо....може ли малко повече информация за Wi-fi, че нищо не разбирам от толкова технологични термин :))
Сори за глупавия въпрос, но туко що прочетох че Е51 няма GPS, но един познат, който я има ми показа как е вкарал карта на града...Някой би ли обяснил как точно става?И още нещо....може ли малко повече информация за Wi-fi, че нищо не разбирам от толкова технологични термин :))
Е51 няма GPS приемник, но след като му се качи програма и карти и с външен GPS приемник всичко е ОК. А относно Wi-fi това е просто безжичен интернет който можете да го ползвате с Е51 стига разбира се да е наличен и то безплатно по улиците на София. Отпред на дисплея има 1 икона "WLAN" (иконата я има ако е с фабричните настройки,ако не Меню/Свързване/Помощ,WLAN) цъкате я после давате сканиране и те излизат ако за без иконка "катинар" може да се ползват свободно, но не през всички се осъществявя връзката. На много места където има Wi-Fi е означено с стикер"Wi-Fi" примерно в заведенията и така Have Fun :)
Външен GPS приемник...как става това??Извинявайте за невежеството, ама така е който не разбира нищо..:))
Re: Nokia E51 GPS Псриемник?
Благодаря и аз точно този гледах http://www.jmt.bg/?go=100&jgroup=92&jsubgroup=557&jcomponent=21347&value=2 тука го намерих на най-добра цена.
Външния GPS приемник осъществявя връзката между сателитите и телефона доколкото съм запознат,а връзката между приемника и телефона става чрез bluetooth.
-
- Регистриран: 29 ное 2005, 19:08
Абе хора,не мога да си инсталирам нито една програма...Ето примерно от този сайт : http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=32&p13_sectionid=2
като си сваля нещо на компа и после чрез installer-а искам да го сложа на телефона ми се появява съобщени "Certificate error.Contact to application suplier" Някой има ли идея защо така ? Да не е нещо в настройките... ? Или дайте някой сайт,от който мога да тегля програми без проблем.
като си сваля нещо на компа и после чрез installer-а искам да го сложа на телефона ми се появява съобщени "Certificate error.Contact to application suplier" Някой има ли идея защо така ? Да не е нещо в настройките... ? Или дайте някой сайт,от който мога да тегля програми без проблем.