E51
Re: Nokia E51
При мобилните оператори излиза скъпо с договор при положение че цената му в интернет магазините е с около 200 лева по евтина(калкулирайки и договора). Просто търсех впечатления от някой магазини ако някой е пазарувал.:)
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Здравейте. от няколко дни имам Е51 и съм много доволен от него. Днеска теглих и инсталирах разни неща през Wi-Fi и през GPRS-a, след което ми се стори че ми се губи много памет от паметта на телефона. Изтрих /деинсталирах/ всичко качено, изтрих всички "кукита" КЕШ-а и абе всичко което се сещам /нямама документи, няма снимки, нищо несъм му качвал друго, тоест изтрих и тези неща/ и все ми се губят 19 Мба. памет. Най накрая върнах заводски настройки и преинсталирах и софтуера и пак ми липсват тези 19 Мба. Някой може ли да ми каже как да открия къде ми се губят и ак да ги възстановя. Мисля че като теглих карти се позагуби паметта , но незнам къде да ида и да трия, то и тегленето го прекъснах преди да съм изтеглил всичко и може и това да е причината. Но би трябвало да има начин да се изчисти и възстанови загубената памет. ПОМАГАЙТЕ моля Ви се че ужасно ме дразни това, не е кой знае какво но мен ме човъка :(
аз пък искам да попитам верно ли е, че от нокиа са разработили програмата за ъпдейт и ако си сменя софта с по-нов няма да ми се загуби никаква информациа от телефона? контакти смс и всичко инсталирано щяло да си остане верно ли е това някои запознат ли е?
Програмата е Nokia Software Updater и смело преинсталирай, но я ползвай през Nokia PC Suite, тя първо ще те подкани да си направиш резервно копие на компютъра и после преинсталирва новия софтуер. Почти всичко се запазва, само май някой настройки след това трябваше да се направят наново.
Заслужава ли си да се ъпдейт 200.34.37 ?
Някакви впечатления ?
Някакви впечатления ?
Здравейте. Моят го купих с версия 220.34.37 така че нямам впечатление от предишните.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
Моят си го взех от movenbg.com. Тогава беше на 385 лв, сега е 320 лв. Супер цена за супер телефон.
-
- Регистриран: 21 яну 2009, 20:27
molq vi se kajete mi koe e po dobro e51 ili n73 music edition