E51
Re: Nokia E51
Здравейте! Имам доста досаден проблем с интернета на този телефон, който закупих от този сайт. При опит да се използва wifi-то се появява следната грешка: "Invalid packet data access point"
Държа да подчертая, че в полето access ppint в папката Packet data по начало имаше някакъв италиански адрес, който явно трябва да се смени, но не знам с какъв. Моля ви ориентирайте ме как да отстраня този проблем.
Държа да подчертая, че в полето access ppint в папката Packet data по начало имаше някакъв италиански адрес, който явно трябва да се смени, но не знам с какъв. Моля ви ориентирайте ме как да отстраня този проблем.
Проблем с часовника на Nokia E51
Телефона сам си сменя датата с един ден назад.При това положение и алармата не работи точно.Какъв може да е проблема?Някакви предложения за оправянето му?
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Re: Проблем с часовника на Nokia E51
Да, бъг или грешка на софта. Вероятно при ъпдейт ще е оправен проблема, но в новите телефони май си съществува и дразни. Дава, че България е +3 часа спрямо Гринуич. Решението е - намираш и маркираш за регион Зимбабве. Ще ти изпише столица Хараре, която е +2 часа и всичко ще ти е наред :)
Не,не се получава.Минах на Хараре и нищо.На 5-6 дни не сменя датата и остава с един ден назад.
С Nokia PC Suite си запази телефонния указател и всички други настройки. Изтегли си последния software ot http://europe.nokia.com/A4176089?E51
Избираш Nokia E51, четеш и обновяваш. И на мен ми предстои това удоволствие, защото на мен датата ми бяга с един ден. Но при мен на Хараре работи, само че веднаж пак ми обърна датата с един ден напред. Добре, че не беше петък - иначе щях да се успя :)
Избираш Nokia E51, четеш и обновяваш. И на мен ми предстои това удоволствие, защото на мен датата ми бяга с един ден. Но при мен на Хараре работи, само че веднаж пак ми обърна датата с един ден напред. Добре, че не беше петък - иначе щях да се успя :)
-
- Регистриран: 18 май 2009, 10:13
Re: Nokia E5
Горд собственик съм на Е 51 от 2 седмици. Телефона е супер. Стабилен, с невероятна батерия и пр. (все неща, които са казани вече). Все още не съм му купил memory карта. По принцип съм голям фен на марката Kingston (купувал съм RAM за PC-то и съм просто очарован), обаче тук срещам големи разногласия за microSD картите. Спрял съм се на този вариант : http://www.orderbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=5910 Някой закупил ли е такава (или подобна 4 гигабайтова) и с какви впечатления сте (бави ли телефона, накъсват ли филмите или музиката и пр. )?
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
4ГБ-ова карта не е проблем за тази Нокиа. Това е супермощен телефон няма граници за възможностите му! Какъвто и модел да е картата това чудо на чудесата Нокиа Е51 няма да клекне така лесно.
-
- Регистриран: 18 май 2009, 10:13
От твоите уста в божийте уши... :D
така малко въпросче днеска гледам 4гб Кингстън в Метро с индекс 4 за 21 лева някъде беше,гледам също Maxell или както се води 4 гб 18 лева с индекс 6 :? кое е по-добре ?малка разлика в цената и за това питам