E51
Re: Nokia E51
Днес си поръчах един Е51 черен за 530 лв. утре към 2 часа ще ходя да си го взема. Нямам тарпение вече.
пиши как е като го вземеш. интересно ми е как се държи
Вече е в ръцете ми. Изглежда супер. Сложих му вече 2 Gb карта Kingston (не можах да намера 4 Gb). Проведох вече няколко разговора-чува се прекрасно. В следващите дни ще го разуча и ще ви кажа как се даржи.
Много бърз телефон, особенно след като съм ползвал N70 преди това. Вече 2 дена не сам спирал да го бъзикам а фабрично заредената батерия още не е паднала (не беше пална докрай). Нямам търпение да му пробвам WLAN-а
само трябва да видя някое място с мрежа. Пишеше някъде по форума че звука му на звънене бил слаб. Въобще не е слаб (разбира се не е като на старата ми N70) много е приличен даже. Дисплея също мн ме кефи-уникални цветове и яркост. Е разбира се можеха да го направят малко по-голям поне колкото на Е65 (приятелката ми има Е65-разбира се аз го избирах и смятам че тази големина на дисплея е оптимална). Засега толкоз. Ако някой го интересува нещо нека пита, ако мога ще отговоря.
само трябва да видя някое място с мрежа. Пишеше някъде по форума че звука му на звънене бил слаб. Въобще не е слаб (разбира се не е като на старата ми N70) много е приличен даже. Дисплея също мн ме кефи-уникални цветове и яркост. Е разбира се можеха да го направят малко по-голям поне колкото на Е65 (приятелката ми има Е65-разбира се аз го избирах и смятам че тази големина на дисплея е оптимална). Засега толкоз. Ако някой го интересува нещо нека пита, ако мога ще отговоря.
-
- Регистриран: 20 дек 2007, 14:26
Така, Е51 е изключително приятна изненада. За момента се справя отлично със всичко, но само едно не можах да открия до момента - как да изтрия вече създаден е-мейл акаунт.
Ако някой знае да помага.......
Моля.
Ако някой знае да помага.......
Моля.
пробвай
messaging->options->settings->email
messaging->options->settings->email
Мерси за мнението на тези които пишат тук. Ако имате още наблюдения по телефона пишете. Wi-Fi, приложения и т.н
Някой да знае от къде мога да си свля книжка с инструкции дали на български или английски че моята е на немски. Нещо не мога да подкарам WiFi. Имам и безжична връзка и достъп и не мога да го подкарам има ли нещо по специално? Мерси.
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E51-1_UG_bg.pdf
за другото нямам представа,сори,никога не съм ползвал.
за другото нямам представа,сори,никога не съм ползвал.
Pixel 8