E51
Re: Nokia E51
Здр за старата ми N70 имаше една много готина програма N-Private която можеше да скрие входящи и изходящи повиквания така и смс-и от определени номера от phone book-a на телефона след като предварително са избрани. Отваряше се само с парола. Има ли нещо подобно за symbian 9*
-
- Регистриран: 20 дек 2007, 14:26
Faith, дай е-мейл да ти пусна инструкциите за употреба на български.
Мерси много но колега от форума вече ми прати линк с инструкции на BG. Ако можеш да помогнеш търся си N-Private програма (или пособна) която я има за Symbian 7* 8* но няма за 9*. Мерси предварително
Днес си взех телефона.СТРАШЕН Е !!! От time is money за 509 лв.Има си вкарани google mapove.Надявам се утре или други ден да пробвам Wi-Fi за да добия представа как е :).
За сега само положителни впечатления , лошото е че неприема Теми за вида на менюто незнам защо :( (ако някой знае причина нека ми каже).
А , купих си карта памет от този магазин : http://www.stealtech.org/?_cid=10 [2Gb за 42 лева с ДДС)
За сега само положителни впечатления , лошото е че неприема Теми за вида на менюто незнам защо :( (ако някой знае причина нека ми каже).
А , купих си карта памет от този магазин : http://www.stealtech.org/?_cid=10 [2Gb за 42 лева с ДДС)
Е51 е може би най-добрия ТЕЛЕФОН в наши дни.(по мое мнение е най-добрият.) Наблягам на ТЕЛЕФОН.
petur4eto, поздравления за чудесния телефон, който си си взел. :) Честито! Съмнявам се да съжаляваш!
petur4eto, поздравления за чудесния телефон, който си си взел. :) Честито! Съмнявам се да съжаляваш!
Здравейте,
от вчера и аз съм собственик на Е 51.
Много готин телефон.
Сега предстои да му купя и карта памет.
Въпросът ми е има ли значение дали да е 1 или 2 GB. Питам тъй като чух мнения, че има вероятност ако се сложи 2 GB карта да се получи забавяне на работата на телефона и да започне да забива - в момента бързодействието му страшно много ме кефи :)
Ако може хора, които имат такъв телефон с такава карта да споделят мнение.
Благодаря предварително
от вчера и аз съм собственик на Е 51.
Много готин телефон.
Сега предстои да му купя и карта памет.
Въпросът ми е има ли значение дали да е 1 или 2 GB. Питам тъй като чух мнения, че има вероятност ако се сложи 2 GB карта да се получи забавяне на работата на телефона и да започне да забива - в момента бързодействието му страшно много ме кефи :)
Ако може хора, които имат такъв телефон с такава карта да споделят мнение.
Благодаря предварително
Здрасти вече 10 дена ползвам телефона супер е. Вече свикнах с по малкия дисплей (все пак ползвах близо година Нокия N70 която си беше с доста по голям дисплей)който е уникален-цветове, резолюция. Батерията спокойно държи по 2,5-3 дена и то при сериозно говорене и доста бъзикане. Ползвам го с 2Gb карта Kingston (46 лева, не можах да си намеря 4 Gb), въобще не забавя нито забива а съм я запълнил някъде към 1Gb вече . Може би тр да споделя че в зависимост от инсталираната тема се усеща разлика в скоростта на работа на телефона-с фабричните теми върви най бързо. Малко се разочаровах от Wi-Fi-връзката, на много малко места в софия има свободни мрежи а
там където има нещо много изхвърля или пък зарежда доста бавно. Друг проблем е трудното намиране на кракнат и нормално работещ софтуеър. Ако имате други въпроси питайте сега друго не се сещам да споделя.
там където има нещо много изхвърля или пък зарежда доста бавно. Друг проблем е трудното намиране на кракнат и нормално работещ софтуеър. Ако имате други въпроси питайте сега друго не се сещам да споделя.
Благодаря ти за бързият отговор.
Аз още утре се стягам и отивм да си купя една карта от 2 GB.
Аз още утре се стягам и отивм да си купя една карта от 2 GB.
Мерси, мерси разбирасе не съжалявам ни най-малко за покупката си.А със 2 Gb си върви суппер! Вече го натъпках със филмчета от замунда , само малко лагва от време на време :S
Иначе си има вградена програмка quickofice (която е суппер за пищови :D )
Единственото нещо което ме разочарова е че няма слайд-шоу каквото имах при стария ми Н70 .
Весели празници на всички !!!
Иначе си има вградена програмка quickofice (която е суппер за пищови :D )
Единственото нещо което ме разочарова е че няма слайд-шоу каквото имах при стария ми Н70 .
Весели празници на всички !!!