E51
Re: Nokia E51
Би ли ми пратил теми за телефона по скайп (peso_ivanov) за да видя дали ще ми тръгнат , или поне ми кажи от къде ги сваляш.
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Ето от тук ги свалям основно: http://www.mmcforums.net/theme/nokia-E51-themes.html.
Има доста и са мн хубави. Иска регистрация която става за 2-3 минути. Относно сваляне на софтуеър обаче има проблем. Доста от програмите или не са кракнати и са trail версии или не работят добре-например FSCaller ту работи ту не и не само той.
Има доста и са мн хубави. Иска регистрация която става за 2-3 минути. Относно сваляне на софтуеър обаче има проблем. Доста от програмите или не са кракнати и са trail версии или не работят добре-например FSCaller ту работи ту не и не само той.
Ей нещо много почнахме да го хвалим този телефон ще започнат здраво да го купуват и ще стане като 6300 или 6233i всеки втори да го притежава.
-
- Регистриран: 29 мар 2006, 20:26
"Николинката" е страхотен. Имам го от седмица, като го купих батерията беше с три чертички, при постоянно разцъкване и прехвърляне от стария ми телефон на данните, батерията издържа 3 пълни дни и чак тогава я заредих. Файловете - Word, Excel и PDF се копират директно от компютъра през РС suite и веднага се отварят на телефона, супер лесно не изисква никакво конвертиране. Някой се оплакваше във форума, че бил дългичък телефона, напротив много удобно приляга на ръката. СУПЕР Е!!!
Aко имаш WiFi не е зле да пробваш и с него. Има приложения за WiFi дистанционно, с което можеш да си управляваш компютъра(и най-вече музикалния плейър на него) с телефона. Струва ми се доста удобно - например да си сменяш парчетата, да увеличаваш/намаляваш звука и т.н. докато си в друга стая или легнал на леглото.
По принцип в самия телефон има такава функция за управление на компютъра, но не знам дали може да се пренастройват бутоните на телефона за Play/Pause, <<, >> и др. музикални бутони на плейъра на компютъра. Освен вградената е за Bluetooth по принцип, нямам опит с телефона и не знам дали има за WiFi.
По принцип в самия телефон има такава функция за управление на компютъра, но не знам дали може да се пренастройват бутоните на телефона за Play/Pause, <<, >> и др. музикални бутони на плейъра на компютъра. Освен вградената е за Bluetooth по принцип, нямам опит с телефона и не знам дали има за WiFi.
-
- Регистриран: 06 ное 2006, 23:55
Това с дистанционното е възможно с всеки друг телефон, с блутут!
Необходимо е да има блутут на телефона, на компютъра, и сътоветния сфофтуер - Bluetooth Remote Control.
Не мисля че си струва да се закупи телефон от този клас, за да го ползва човек като дистанционно. Апарат за 150лв ще върши същата работа.
Може ли някой да каже нещо повече за wifi-то на телефончето, понеже стана на въпрос. Как е изгледа на страниците, примерно google.bg, dir.bg и т.н. ?
Има ли и програмки използващи интернет за този модел, ex. skype, icq, msn ?
Може ли да се гледат филмчета в .avi формат?
Ако може някой от притежателите на нокиа е51 да ми отговори :)
Необходимо е да има блутут на телефона, на компютъра, и сътоветния сфофтуер - Bluetooth Remote Control.
Не мисля че си струва да се закупи телефон от този клас, за да го ползва човек като дистанционно. Апарат за 150лв ще върши същата работа.
Може ли някой да каже нещо повече за wifi-то на телефончето, понеже стана на въпрос. Как е изгледа на страниците, примерно google.bg, dir.bg и т.н. ?
Има ли и програмки използващи интернет за този модел, ex. skype, icq, msn ?
Може ли да се гледат филмчета в .avi формат?
Ако може някой от притежателите на нокиа е51 да ми отговори :)
Интересното при телефона са няколко факта.
Отпред палена му е копие на Е90 :)
Като функции е близак до 6120 clasik + WiFi,
Батерията му е с внушителните 1070 ma/h
така че може да забравите да го зареждате защото батерията му ще издържа доста време.Дисплея му е като култовия 6300.
Операционна система Symbian v9.2 както е при N95 8GB :)
Процесор 369 MHz ARM 11 по добър и от на N95 8GB.
Сравнително отскоро е на пазара телефона ,предполагам пролетта ще е на цена под 400 лв тогава това ще е най добрия телефон притежаващ всичко от високия клас телефони на сравнително достъпна цена.
Отпред палена му е копие на Е90 :)
Като функции е близак до 6120 clasik + WiFi,
Батерията му е с внушителните 1070 ma/h
така че може да забравите да го зареждате защото батерията му ще издържа доста време.Дисплея му е като култовия 6300.
Операционна система Symbian v9.2 както е при N95 8GB :)
Процесор 369 MHz ARM 11 по добър и от на N95 8GB.
Сравнително отскоро е на пазара телефона ,предполагам пролетта ще е на цена под 400 лв тогава това ще е най добрия телефон притежаващ всичко от високия клас телефони на сравнително достъпна цена.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Nqma kakvo da obsajdame - prosto nomer 1!!!
Относно WiFi-то. Снощи бях в Бизаро клуб и имах възможността да се насладя на много добра wireless връзка. Зарежда много бързо, целия изглед на сраницата изглежда супер всичко това благодарение на уникалния дисплей (е нямаше да е зле да бъде 2,2 инча но като и да е). Движението по страницата също е доста лесно-навигационния бутон играе роля като на мишка и бих казъл, че е доста удобен за работа. Инсталирал съм си Opera MINI но да ви кажа честно въобще не я ползвах. Браузера на телефона си е напълно достатъчен. За съжаление няма много отключени мрежи из София, които да ти предлагат хубава връзка, без да те изхвърля. Не съм пробвал в Моловете и по главните булеварди, като Витошка, Васил Левски и там подобни, но очаквам там да има хубава връзка.
Искам нещо да споделя-телефона го зареждам вече 3 пъти като първите 2 пъти го зареждах по 20-на часа. Последното 3-то зареждане беше на 27.12. някъде към 13 часа го свалих от зарядното. Сега сме 29.12. около 13 часа т.е 2 пълни дена а батерията не е мръднала и 1 чертичка. Много съм впечатлен, като се има предвид че си говоря по 40-50 мин на ден а снощи се рових в интернет сигурно към половин час.
Искам нещо да споделя-телефона го зареждам вече 3 пъти като първите 2 пъти го зареждах по 20-на часа. Последното 3-то зареждане беше на 27.12. някъде към 13 часа го свалих от зарядното. Сега сме 29.12. около 13 часа т.е 2 пълни дена а батерията не е мръднала и 1 чертичка. Много съм впечатлен, като се има предвид че си говоря по 40-50 мин на ден а снощи се рових в интернет сигурно към половин час.
Питане за панела на Е51-къде има метални?
Виждали ли сте на пазара и къде телефони с метален панел\както на снимките в mobilebulgaria\? Харесал съм Е51, но ги има само в черно, бих предпочел да купя с металическа лайсна.