E52
-
- Регистриран: 23 фев 2010, 20:25
Re: Nokia E52
ПРИЯТЕЛ ОТКАДЕ СИ ИНСТАЛИРА ГАРМИНА И АЗ ИМАМ NOKIA E52 И САМ МНОГО ДОВОЛЕН ОБАЧЕ НЕМОГА ДА СИ ИНСТАЛИРАМ ГАРМИНА,НЕМОЙЕ ДА НАМЕРИ САТЕЛИТИ ИЛИ МИ ИЗПИСВА ЧЕ ТРЧБВА ДАСИ ВКЛЮЧА БЛУТУТА АКО МОЖЕШ МИ ПОМОГНИ
-
- Регистриран: 22 фев 2010, 18:36
[Quote]Здравейте , да ви питам някой тествал ли го е с 8 гб карта ,че ми казват че можело да забива и се чудя каква карта да си взема 4 или 8 , защото този 1гб не стига (blush) [/Quote]
Аз съм с 8ГБ карта. Незабива и работи без никакви пролеми. Карта е Sandisk Ultra 8GB MicroSDHC . И не само е тествано, а е в употреба :) .
Аз съм с 8ГБ карта. Незабива и работи без никакви пролеми. Карта е Sandisk Ultra 8GB MicroSDHC . И не само е тествано, а е в употреба :) .
Днес разговарях с продавач-консултант в JEFF относно проблемите с телефона. Каза, че е имало такива, но са били в първата партида и тя е изтеглена от пазара. Неговият личен телефон беше Е52 и каза че е много доволен. Ако всичко това е вярно значи край с дефектните бройки.
Гледам че доста сте обсъждали сглобката... истината е че от Нокия се излагат с по-новите модели. Е50 беше супер като изпълнение, моя още ми е жал да го махна, на повече от три години е и е железен (и буквално и преносно). Следващия- Е51 също е добре направен, но но може да се сравнява с 50тката като изработка, Е52- още крачка назад в това отношение- много пластмаса и чувство за нестабилност като го хванеш в ръка. Иначе като функционалност и работа е идеален, аз лично не съм виждал по-бърз Symbian телефон, а от много години ползвам само такива.
Лошото е че това за изработката важи не само за тези модели, наскоро си взех Е72 и в сравнение с Е71 също е по-зле.
Лошото е че това за изработката важи не само за тези модели, наскоро си взех Е72 и в сравнение с Е71 също е по-зле.
Nokia E52 - моля за помощ при настройка аларма
Здравейте!
Моля за малко помощ за моята Е52: Бихте ли ми казали, има ли настройка, при която алармата за събуждане да работи без вибрация (при положение, че вибрацията е включена за входящи обаждания)? Аз лично не мога да намеря такава настройка - да има опция отделно за вибрация при аларма събуждане и отделно за входящи обаждания ...
Благодаря Ви предварително (yes)
Моля за малко помощ за моята Е52: Бихте ли ми казали, има ли настройка, при която алармата за събуждане да работи без вибрация (при положение, че вибрацията е включена за входящи обаждания)? Аз лично не мога да намеря такава настройка - да има опция отделно за вибрация при аларма събуждане и отделно за входящи обаждания ...
Благодаря Ви предварително (yes)
Re: Nokia E52 - моля за помощ при настройка аларма
Единственото метално в този модел е задния капак всичко останало е 100% пластмаса,и за това са тези скърцания и хлопания,няма нищо общо с Е серията на нокия.Направо голямо разочарование за модел от тази серия,следващите от тази серия ако има сигорно ще бъдат от весници за по евтина изработка та нали сега е и криза.
Здравеите и от мен! Имам телефона от 4 месеца от които 2 беше на ремонт... от начало имаше софтуерен проблем, постоянно забиваше и се рестартираше когато си поиска... след като ми го върнаха нямаше никаква промяна ... същият проблем ... и пак им го върнах. Сега ми смениха платката и нещата се оправиха :) Иначе телефона е готин ;> има си всичко :) ако имате някакви въпроси пишете и ако евентуално видя ще отговарям :)
-
- Регистриран: 28 апр 2010, 21:42
хора виждали ли сте у нас e52-ка "Black Edition" гледам в нета че има такъв модел който е чисто черен без дразнещата сребриста рамка но не мога да го намеря по магазините. Някой да има идея как или къде мога да си намеря такъв?
Официално няма такъв. Черния в сайта на Нокия също е със сребриста рамка. Това, което си гледал най-вероятно е някакъв "гаражен" панел.
-
- Регистриран: 28 апр 2010, 21:42
Жалко, ето колко по-добре изглежда изцяло в черно:
http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2009/10/e52-black-pl.jpg
А под гаражен панел да разбирам ли че евентуално може да ми сменят рамката с черна ако намеря?
http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2009/10/e52-black-pl.jpg
А под гаражен панел да разбирам ли че евентуално може да ми сменят рамката с черна ако намеря?