E52
Re: Nokia E52
goldbergrz- жив и здрав и дълго да си го ползваш!
Аз се развам, че много бързо се отървах от този телефон. Явно очакванията са ни различни.
Аз се развам, че много бързо се отървах от този телефон. Явно очакванията са ни различни.
Здравейте,
Искам да попитам къде отиват файловете изтеглени от вградения браузър, за да ги изтрия? Благодаря предварително!
Искам да попитам къде отиват файловете изтеглени от вградения браузър, за да ги изтрия? Благодаря предварително!
Здравейте! Искам да помоля за помощ! Имам телефончето от 9 месеца, а преди две седмици заби и го занесох на ремонт/в Мтел/. Сега ми го върнаха но не мога да се оправя с настройките за скайп и JPS. Ако може по един линк да ми пуснете да си ги инсталирам ще се радвам. Благодаря от сега!
Здравейте!Имам телефона от няколко месеца...не съм много очарован.Забелязах след като влязох в дневника,че на моменти се свързва с MTEL INTERNET GPRS без да ме е питал...прави го по всяко време на денонощието без да издава никакви индикации за това.Някой може ли да ми каже дали проблема е в телефона или в оператора?Благодаря предварително!
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=434
Следвай указанията оттука и няма да имаш проблеми, иначе като отидеш на GPS-данни в менюто на опции избираш "състояние спътник" и излизат едни чертички със сигналите на спътниците. Трябва естествено да си на открито, вътре не хваща нищо.
Следвай указанията оттука и няма да имаш проблеми, иначе като отидеш на GPS-данни в менюто на опции избираш "състояние спътник" и излизат едни чертички със сигналите на спътниците. Трябва естествено да си на открито, вътре не хваща нищо.
И при мой познат има абсолютно същия проблем с Интернета. Някой успял ли е да се справи с проблема?
Menu->Internet->Web->Options->Settings->General->Access point-> избирате "Always Ask" и готово:)
Радвам се, че поне тоят телефон е без проблеми! Моят сега в момента пак е на сервиз, а е на три месеца. Мнението ми относно телефона си остава същото - просто некачествена изработка. И де такъв късмет да плащат за коментарите ни :)!
Имам Е52 (черният варянт) от скоро (1-ви месец) и мога да кажа че съм МНОГО ПРИЯТНО очарован от телефона. Не забива, не скърца, не виждам луфтове, работи бързо и досега не съм видял нито един от гореспоменатите проблеми.
За задният капак като старчеше малко по ръбовете малко си го поогънах и си го напаснах и сега всичко си е наред.
GPS-а е перфектен, батерията издържа повече от 7 дена с отличният си дисплей. Като цяло нямам никакви забележки, искам само да попитам собствениците на този модел, самият дисплей като го гледат под ъгъл на светлина има ли нещо като вълнички, все едно пласмасата на дисплея си ч натискал и малко се е огънала ::)???
Телефона бих го препоръчал на всеки!!! Аз съм с последната партида тази със стойката за кола ::) и синята кутия ::)))
За задният капак като старчеше малко по ръбовете малко си го поогънах и си го напаснах и сега всичко си е наред.
GPS-а е перфектен, батерията издържа повече от 7 дена с отличният си дисплей. Като цяло нямам никакви забележки, искам само да попитам собствениците на този модел, самият дисплей като го гледат под ъгъл на светлина има ли нещо като вълнички, все едно пласмасата на дисплея си ч натискал и малко се е огънала ::)???
Телефона бих го препоръчал на всеки!!! Аз съм с последната партида тази със стойката за кола ::) и синята кутия ::)))
За сега имам го от 5 дни мога да кажа че не ми прави бъгове. Но има някво прилжение за времето което всяка сутрин като се събудя ми показва времето в София и градусите а това ме дразни , защото имам друго което е кам Ови с което мога да си го видя когато аз пожелая , а това е някак си автоматично нагласено , ако някой го знае това ще се радвам да ми каже от каде да го изключа :) иначе батерията нз много го ръчкам ли защото ползвам скайп + разговори на скайп и отделно разговори на ден до 1 час и все още го ръчкам щото ми е нов но издържа за сега 2 дни , дали още не се е разработила нз :) друго няма кво да кажа изтеглих си Касперски антивирус , и съм много доволен за краткото време от както го имам
бих се радвал да прочета и други мнения за този телефон , па дори и отрицателни , моят е с синята кутия с навигационният кит за кола + 2 гб Карта памет
бих се радвал да прочета и други мнения за този телефон , па дори и отрицателни , моят е с синята кутия с навигационният кит за кола + 2 гб Карта памет