E52
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Nokia E52
Приятелката ми има E52 вече 4м....досега не е показал никакви дефекти, нито софтуерни, нито хардуерни, работи перфектно! Тя говори много и въпреки това зарежда на 3 дни...за навигация съм сложил Sygic...никакви ядове няма!Телефона е купен от noname магазин...
направо се насочете към друг модел или марка
реално е 52 съчетава това което обикновенно вълнува човек като екстри но
качеството не е това каквото бе при е 51
реално е 52 съчетава това което обикновенно вълнува човек като екстри но
качеството не е това каквото бе при е 51
Съзнавам, че е по-разумно да не се рискува, но почти няма друг модел, който да ме привлича толкова с комбинация от дизайн, функционалност и що-годе приемлива цена. Затова се хващам и за сламки, че Нокия може да са се светнали и да са си оправили проблемите. Затова сега гледам датата на софтуерните версии и търся закономерност при собствениците на телефони без проблеми. Бях хвърлил око и на HTС Wildfire, но екранът и особено слабата батерия ме отказаха.
здравейте и аз имам проблем с e52
не може се каже проблем някой знаели как да си сменям __ Abc в контактите долу на търсене
пиши се с T-9 редактор не става с # или *
не може се каже проблем някой знаели как да си сменям __ Abc в контактите долу на търсене
пиши се с T-9 редактор не става с # или *
Телефона бих го препоръчал на всеки!!! Но гледайте да го закупито от голям магазин като Хенди, Германос, Глобул, М-тел и т.н. :) и преди да го купите задължително го разгледайте подробно ::)))(yes):)(cyber)
Моля, кажете откъде мога да купя navi edition без български букви. По възможност сив.
Звънях в няколко фирми, но навсякъде ми казват, че е с кирилизирана клавиaтура..
Предварително благодаря!
Звънях в няколко фирми, но навсякъде ми казват, че е с кирилизирана клавиaтура..
Предварително благодаря!
-
ако е без бг букви, значи е вкаран нелегално
Ясно, мерси. А това, че е вкаран нелегално трябва ли да ме притеснява?
Ползвам телефона от 1 година вече и мога да кажа, че в момента нямам никакви проблеми с него! Вярно е че в началото от време на време забиваше и правеше проблеми, но когато се обнови софтуера до последния ( от октомври 2010) и се изключат сензорите за ориентация на дисплея (защото изключително много затормозяват телефона), телефона е перфектен. Така че не слушайте хората, които казват че телефона е смотан, явно просто не разбират от телефони и незнаят как да си обновят софтуера (може би 90% от моделите на Nokia имат проблеми със софтуера в момента на пускането им на пазара). Преди Е52 имах Е51, от който бях много доволен, след това минах на Е52 (и ако не бях доволен нямаше да го ползвам вече 1 година). :)
-
това, че няма бг. букви, означава, че не е внесен от официален представител...това не значи, че телефона ще е боклук, много е вероятно да няма бг език в менюто...и гаранцията няма да е към официален сервиз...