E52
Re: Nokia E52
Телефончето е страхотно и доста барзо. Бутоните са направени много удобни. Кефи ме много
-
- Регистриран: 23 май 2005, 18:52
Е55 няма да се внася за България и Европа от официалните вносители.
за българия може би, но в европа със сигурност ще го има
Купих си телефона от верига магазини в София. Впоследствие установих при вглеждане доста лоша сглобка на клавиатурата и панела. Понеже имам и Е51 правя сравнение и с него. Разликата в качеството и материалите между двата модела е голяма. В полза на Е51 за съжаление. И по-конкретно:
Задния панел е доста по-тънък и покритието му е недобро. Вече има падане на покритието на едно място без да е изпускан или удрян. Вероятно само от допир с нещо. И това само за няколко дни и при пазене, мек калъф и т.н.
Страничната лайсно на панела, която трябва да е метална не прилепва плътно към корпуса и бутоните. Има видим луфт и то по-голям от дясната страна. Още по-видим е и на тъмно когато светлината свети отдолу. При притискане отстрани се усеща луфта и дори има леко скърцане. При желание на някой мога и да го снимам и покажа, но нещата са недобри. Мислех си да не е проблем само при мен и погледнах и други апарати в магазините- нови три броя. Нещата стоят по същия начин. Има и дребни, дразнещи софтуерни проблеми, но те биха могли да се изгладят впоследствие.
Изключително съм разочарован от тези факти. Дълго чаках този телефон. Сравнявайки го с Е51 чиито наследник е си е стъпка назад по отношение на изработка. Недопустимо според мен за Нокия и за апарат от Е-серията.
В софтуерно отношение и като функционалност е супер. Е, може би малко претоварено и тромаво меню, но като цяло- добре.
Задния панел е доста по-тънък и покритието му е недобро. Вече има падане на покритието на едно място без да е изпускан или удрян. Вероятно само от допир с нещо. И това само за няколко дни и при пазене, мек калъф и т.н.
Страничната лайсно на панела, която трябва да е метална не прилепва плътно към корпуса и бутоните. Има видим луфт и то по-голям от дясната страна. Още по-видим е и на тъмно когато светлината свети отдолу. При притискане отстрани се усеща луфта и дори има леко скърцане. При желание на някой мога и да го снимам и покажа, но нещата са недобри. Мислех си да не е проблем само при мен и погледнах и други апарати в магазините- нови три броя. Нещата стоят по същия начин. Има и дребни, дразнещи софтуерни проблеми, но те биха могли да се изгладят впоследствие.
Изключително съм разочарован от тези факти. Дълго чаках този телефон. Сравнявайки го с Е51 чиито наследник е си е стъпка назад по отношение на изработка. Недопустимо според мен за Нокия и за апарат от Е-серията.
В софтуерно отношение и като функционалност е супер. Е, може би малко претоварено и тромаво меню, но като цяло- добре.
-
- Регистриран: 23 май 2005, 18:52
Ако може снимай ги тези работи, защото днес бях в 2be и си играх с този телефон близо 20мин и да ти кажа нищо от споменатите работи не открих освен по-тънкият, но изработен изцяло от алуминии заден капак.
-
- Регистриран: 26 ное 2008, 19:10
каква е цената на телефона в 2be
-
- Регистриран: 26 ное 2008, 19:10
за стартова цена не е лошо :-) става доста примамливо това телефонче.благодаря ти!
Живот и здраве утре, че сега съм на работа
И аз успях да го разгледам за малко и впечатленията ми са обратните. При е 51 се виждаха цепнатини между панелите където не прилягаха добре, докато при Е52 всичко ми се видя финно и точно изпипано.Дали не си попаднал на панел-менте)
Някой да е чувал за софт.ъпдейт за Е52?
Някой да е чувал за софт.ъпдейт за Е52?