E52

JohnyGill
Регистриран: 02 мар 2011, 12:53

Re: Nokia E52

Мнение от JohnyGill » 07 сеп 2011, 12:48

имам Нокиа Е52 и съм много доволен, страхотно полезен телефон и от към грамаж, батерия, размер и не на последно място възможности...та да ти кажа как се маха мигащия плик. може да е късно но съм се сблъскал и го знам и нека всички знаят които имат същия проблем: влизаш в "съобщения", заставаш върху папка "входящи", натискаш опции и избираш "сим съобщения" и триеш ненужните, това е просто се препълва местото в сима за смс-и...поздрави!

boldness
Регистриран: 03 юли 2011, 20:12

Мнение от boldness » 10 сеп 2011, 11:54

Здравеите, искам да попитам дали някой е имал следния проблем с тази нокия ... . Както си работи както ти звъни някой или си ровиш в менюто изведнъж екранът побелява! Без да се гаси телефона, без да спира пълното му функциониране, просто побелява и след натискане на копчетата наляво-надясно, се оправя. Ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели понеже е доста дразнещо и пречи на нормалната работа с телефона. Благодаря.

JohnyGill
Регистриран: 02 мар 2011, 12:53

Мнение от JohnyGill » 12 сеп 2011, 10:24

Един мой приятел имаше същия проблем и до като не му смениха цялата платка(борда) не се оправи, по-късно разбрах че проблема е присъщ на първите нокии е52 които излезнаха несъвместимост на процесора с нещо си...До като моят е от по-скорошните пратки и да чукна на дърво съм нямал такива проблеми...

Rosenrot
Регистриран: 12 сеп 2011, 12:44

Мнение от Rosenrot » 12 сеп 2011, 12:46

Здравейте!

И аз съм с такъв телефон и честно казано съм доста доволен, но от известно време имам проблем с получаването на смси - първо спря звуковата сигнализация и вибрацията при получаване на смс, а в момента дори не излиза на екранчето, когато има непрочетен смс и е супер неудобно, както се досещате.
Може ли някой да ми съдейства? :)

fen1
Регистриран: 19 окт 2011, 16:59

Мнение от fen1 » 19 окт 2011, 17:10

Привет! Имам телефона от седмица,харесва ми.Има леки скърцания,което не е проблем.Това се дължи на пласмасовата лайсна която преди си мислех че е метална.Изработката е средно ниво.Като цяло телефона е доста нежен,и според мен трябва да се пази от драскотини,поради липса на метал.Както например е в Е 51...които наистина е с по добри материали и изработка.8)

myzrael
Регистриран: 15 юли 2006, 09:00

Мнение от myzrael » 26 юли 2012, 22:06

Колеги днес се случи нещо странно с телефона на майка ми.Опитва да набира седи седи и нищо.Викам нещо мрежата на Глобул се е скапала.Сега пак опитах да се набера от нейния телефон-отляво излиза като катинарче вместо слушалка и никакъв сигнал.Пробвам аз да я набера-телефона на абоната е изключен.Изключих го-доста време се мотаеше и пак го включих-всичко тип топ-набира си бива набиран и т.н. и получава смс с пропуснати повиквания.
От какво се е получило това нещо?Да този път го държала в предния джоб на чантата и в колата на слънцето докато се придвижвам го е пекло.Като се прибрахме ми направи впечатление колко е горещ,ама го отдадох на слънцето-нормално все пак.Друг път си го държи вътре в чантата,а не както сега при ключовете й.
Моля за съвет.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 26 юли 2012, 22:19

Ти сам си отговаряш.Прегрял е и е забил.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

myzrael

Мнение от myzrael » 26 юли 2012, 22:31

но каква бе тази иконка при набиране?и все пак можеш да се ровиш в телефона?Значи определено не му влияе добре това слънце да го пече.Нали при набиране до номера излиза слушалка нормално,сега на нейно място съвсем горе в ляво на това екранче-не при сигнала и т.н. се появяваше нещо като катинарче отключено.

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 26 юли 2012, 23:29

Тея телефони са такива боклуци че... Платката е тънка като корица на тетрадка голям формат и при най-малко усукване се къса някоя връзка и край-няма оправяне.
Който не вярва да пита в сервиз.Е51 е чук ама тоя е менте,няма значение дали е Финладия или където и другаде да ги правят.
Колкото до въпроса,дано не съм прав ама ако го е натиснала по сериозно в чантата...лошо. И все пак може просто да е забил.И аз имах една такава Нокиа взех я 2-ра ръка с счупен панел викам ще и сменя панела и е като нов ама уви..Почнаха сервизи и разни други чудесии.Във всеки сервиз като им покажа телефона и директно ми казват - хвърляй го,това нещо не се ремонтира.А иначе моя се говореше сичко нормално но исках да правя ъпдейт-неможе,някога се рестартираше сам и после един час немога да го включа,само вибрира и нищо. Добре че издирих човека от който го взех и му го върнах. Който се чуди дали да взима такъв - твърдо[B] не[/B]!

myzrael

Мнение от myzrael » 27 юли 2012, 00:56

мхм ясно дано само да е от прекалено топлото така да е станало.Моят е Е51-ей в 1 портмоне дето се вика съм го държал да не се пълни с пясък и съм слушал музика на морето не ми е правил такъв проблем.Яд ме е за копчетата му-отстрани за звука и за включване.Не знам как обаче съм им видял сметката и се включва само с нокът с пръст просто вече не мога да натисна,щотот съм скъсал гуменото.

Отговори