E55
-
- Регистриран: 23 май 2005, 18:52
Re: Nokia E55
650лв ?!?! Вие наред ли сте бе (angry)
Какъв ти е проблема с цената от 650лв като на запад цената е подобна
аз сам изумен от процесора на този телефон 600 Mhz батерия 1500 тоя телефон цена няма и е с wi-fi дисплея му е 2:4 аз сам с нокиа 6120classic но следващият ми телефон сас сигурност ще е този просто е уникален (нокиа) Е55 FOREVER;)A за външния му вид да не говорим според мен това е един от наи добрите телефони на нокиа просто е сажаршен още щом го жидях ж нета полудях по него.
E52 ili E55 ?
E55 e 540 lv. vyv vivatel.
E55 e 540 lv. vyv vivatel.
Поиграх си малко с този телефон, това ще ми е следващия тел, жесток е, бърз, стабилен, много мощен и с клавиатурата се свиква, не е трудно
Тази клавиатура полу-куерти ли се нарича?:) А дали е удобна за писане? Свиква ли се лесно с нея? Има ли navi wheel?
За всички ценители, имам една нокиа Е55 която е чисто нова и ми е подарък смятам да я дам много изгодно, има пълен комплект + кабел за PC , цената е 450 лв. само за сериозни хора!
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
sar 1.19
sar 1.19
Телефонът грабва на пръв поглед , но реалността е доста по лоша. Страничната лъскава лайсна скърца и се движи леко при натиск . Копчетата за разговор и отказване са под другите доста по високи и неупотребявани често копчета за достъп до меню и т.н. В резултат на това трудно се натискат и е нужно да ги натискаш с ъгълът на пръста си. Доста неудобно според мен. След месец експлотация един от бутоните потъна леко и се нуждае от по силен натиск за да задейства.
Софтуерен проблем с изписването на зареждането на батерията-не спира да се движат чертичките , а телефона е зареден. При инсталация на Гармин има проблем със зумването на програмата. Оказва се , че този модел не може да зумва Гармин. Чака се нова версия на Гармин специално за този модел. Камерата е отвратителна, не знам 3 , но не е 1 пиксел. Това е под всякаква критика, защо не слагат добри камери на такива телефони с претенции.
Това е засега. Очаквайте скоро и други включвания. Вече съм го отписал и гледам напред за друг телефон.
Софтуерен проблем с изписването на зареждането на батерията-не спира да се движат чертичките , а телефона е зареден. При инсталация на Гармин има проблем със зумването на програмата. Оказва се , че този модел не може да зумва Гармин. Чака се нова версия на Гармин специално за този модел. Камерата е отвратителна, не знам 3 , но не е 1 пиксел. Това е под всякаква критика, защо не слагат добри камери на такива телефони с претенции.
Това е засега. Очаквайте скоро и други включвания. Вече съм го отписал и гледам напред за друг телефон.