E6
Re: Nokia E6
[Quote]Aко не се лъжа за първи път Нокиа слга 1500 Маh батерия в телефон[/Quote]Лъжеш се - за първи в symbian^3 да,но са слагали в предишни модели
част от другите им бизнес модели са също с такива батерии
-
- Регистриран: 25 авг 2009, 23:46
Ето затова ги уволняват от нокиа :)
Нищо интересно от 6600 насам
Нищо интересно от 6600 насам
А какво, интересно, според Вас трябва да има-съдържа един бизнес телефон.
Това не е нито телевизор, нито е фото апарат, това е преди всичко телефон.
Имал съм два телефона Nokia E 71, един Nokia E72 и един Nokia E 52. Който не е имал бизнес телефон с такава батерия само той не може да знае за какво става въпрос.
Водомер ли, примерно, трябва да има една Nokia за да е интересна.
Както се казва: За всеки влак си има пътници. Щом един продукт ( не визирам само телефони ) е излязъл на световният пазар и се продава значи има интерес към него. Не се съмнявам и ни най-малко, че Nokia Е 6 ще има своите почитатели и собственици.
А това дали на някого не му харесва - ами въпрос на вкус. Има толкова много марки и телефони, че не вярвам някой да остане без телефон. Пък и конкуренцията е хубаво нещо.
Това не е нито телевизор, нито е фото апарат, това е преди всичко телефон.
Имал съм два телефона Nokia E 71, един Nokia E72 и един Nokia E 52. Който не е имал бизнес телефон с такава батерия само той не може да знае за какво става въпрос.
Водомер ли, примерно, трябва да има една Nokia за да е интересна.
Както се казва: За всеки влак си има пътници. Щом един продукт ( не визирам само телефони ) е излязъл на световният пазар и се продава значи има интерес към него. Не се съмнявам и ни най-малко, че Nokia Е 6 ще има своите почитатели и собственици.
А това дали на някого не му харесва - ами въпрос на вкус. Има толкова много марки и телефони, че не вярвам някой да остане без телефон. Пък и конкуренцията е хубаво нещо.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Е айде де кога ще излиза? Някой ако знае нещо да пише! Много съм се зарибил!
Да ти кажа, че преди 1 седмица питах в Германос кога ще има наличен, но за жалост дори и цена не можаха да ми кажат, но казаха, че някъде средата на юни трябва да го има във веригата... но не знам до колко може да им се вярва.
-
Е и това е нещо все пак! :) Благодаря! Честно казано се колебая мейду него и Н8 ама и аз незнам:| Не ми се иска изцяло тъч скрийн:( Клавиатурката ме привлича много,апък и снимките ще са близки до Н8 предполагам,като изключим ксеноновата светкавица!
Лично аз предпочитам е6 заради резолюцията на дисплея и както каза заради клавиатурата. Една приятелка има N8, но да ти кажа не съм очарован... забива си не много, но си има нещо общо с N97 mini с който съм аз сега. Казват, че е7 е сполучливо направена обаче :) Но това си е лично мое мнение.
N8 не ми забива на мен... напротив, много стабилно се държи.
Е6 е перфекетн избор за хора, които искат дълаг живот на батерията и клавиатура.. Аз имах Е71 за 2 години и клавиатурата ми липсва..
@telefonino снимките от Е6 няма как да са близки по качество с тези от N8 при каквито и да било условия: http://www.esato.com/phonephotos/index.php?uid=206975
Всичките съм ги правил аз, без никакви обработки с фотошоп или подобен софтуер
Е6 е перфекетн избор за хора, които искат дълаг живот на батерията и клавиатура.. Аз имах Е71 за 2 години и клавиатурата ми липсва..
@telefonino снимките от Е6 няма как да са близки по качество с тези от N8 при каквито и да било условия: http://www.esato.com/phonephotos/index.php?uid=206975
Всичките съм ги правил аз, без никакви обработки с фотошоп или подобен софтуер
-
Да наистина снимките за мен са прекрасни!(yes) Значи отдавна искам да си взема телефон,който да прави и хубави снимки за да не си вземам отделно фотоапарат.Виждам че е много добър,но ме притеснява тъч скрийна,защото съм ползвал само 2 месеца HTC Wildfire и много ме дразнеше понеже все улучвах или пипах нещо друго(angry) Та за това ми е притеснението,а иначе няма спор телефона като характеристики е убиец!