E6
Re: Nokia E6
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
-
- Регистриран: 28 юни 2010, 02:13
Здравейте, днес си купих Е6 нова от една от фирмите които го предлагат. До сега имах Е71, Е72 и Е6 беше естественото прпдължение на историята(whistle) Телефона е черен , произведен е в Kitai, това наистина леко ме притесни но братовчед ми има също Е6 от около година също е прозиведен в Kitai няма абсолютно никакви забележки към телефона а има над 800 часа разговори. Та поколебах се малко , но си взех и аз има 24 мес гаранция, дано не ми потрябва :) Заговорихме се с продавача ( който доиде днес 30.12.2012 специално за да ми отвори магазина) обясни че заводи в Финландия отдавна няма , сглобяват се в Унгария и Румъния като този в Румъния отскоро прави само аксесоари и панели а не и цели апарати.Бавно и сигурно всичко се изная към евината работна ръка и бързото производство. Пък и реално погледнато този телефон след 2 г ще е остарял отвсякъде и ако имам възможност сиг ще го сменя до тогава. Но сега съм влюбен в него.:| Oще не съм му поставил СИМ , зарежда се. Но екрана дори и с протекторната лепенка е много ярък и приятен. Има голяма разлика с този на Е72 . Чесно да кажа в картинките и контраста и резолюцията мога да кажа че е по-добър или поне еднакъв с екрана на приятелката ми на Iphone4S...или съм много вклюбен в Е6цата :).Страхотен екран.Разлика има в тези който са за Азиатския пазар и за Европейският. Може да се познае на пръв поглед по символите на клавиатурата, моят е с изцяло изчистена кавиатурка няма никакви китайски драскулки + на джойстика има допълнително прозрче което свети при порпуснато повикване или смс Имам един въпрос- като го вкл на зарядно там под капачето на усбто ми свети едно смд снежнобяло диодче.Нормално ли е това и може ли да се изключи от някъде? . Ето една прясна снимка , пожелавам Ви весели празници(beer)
Не знам колега, но моят е произведен във Финландия - специално като го отварях обърнах внимание на това. Бих споделил, че е идеалния бизнес телефон, който си съперници 9900 Bold - който има доста по бърз процесор, но пък те нямат втора камера, мигрофон, пласмасов капак. Телефона е може би най-добрия за съобщения и текстова информация. Има моменти на забиване когато си едновремено в няколко Чат програми, но е разбираемо. Единствения проблем на мен който се явява е това че понякога клавиатурата ми не светва, което в тъмното си е проблем. Иначе батерията при активна есплоатация държи един ден, без функцията спестяване на енергия. Има всичко каквото ти трябва в един телефон - жалко че 2012 не се появи серия E, но пък ми се струва че това с което разполага Е6 ще е актуален и тази година, но все пак се надявам на естествено продължение на Е серията.
-
- Регистриран: 18 фев 2007, 16:49
От няколко дена имам този телефон. Като цяло съм доволен. Ъпдейтнах софтуера, инсталирал съм няколко програми. Една от програмите постоянно генерира трафик (whatsupp). И аз спирам мобилните данни, не защото генерира трафик, а за да пестя батерия. НО след като разреша мобилните данни не мога да сърфирам, показва че няма връзка. След рестарт на апарата всичко се оправя. Някой ако ми помогне как да пусна интернета на телефона без рестарт ще съм благодарен.
-
- Регистриран: 06 май 2012, 21:44
Здравейте, а някой знае ли къде в района на Централна гара може да си дам телефона за почистване,понеже имам малко прах от вътре на дисплея и ме дразни.
толкова се бях запалил по този телефон и тъкмо щях да си го взимам и разбрах за бързопадащата батерия и взех лумиа 610.сега съжалявам.по добре телефон с копчета и тъч 8 мега пиксела и батерия държаща 3 дни отколкото тъпа лумиа с 5 мегапискела и без блутут.а навсякаде пише блутут-да ама таратанци.и ония от магазина се опитват да ми го пробутат но като не знаех много за тела и го взех и после гледам хората пишат че няма блутут и пробвах-не работи.(angry)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
След ъпдейта би трябвало да имаш! То не че неработи просто няма опция за изпращане на файлове
Значи интересувал си се и си разбрал за "бързо-падащата" батерия на Е6 и си се отказал, а продавачите не са се опитвали, а направо са ти набутали лумията като на първата блондинка влязла в магазина им (сори за нелепото сравнение, но е факт)... В сравнение с останалите смартфони Е6 има по-добра батерия, а 3 дни да ти изкара един смартфон ползван като такъв си е чудо! Да не говорим че Symbian (макар и официално мъртъв) е класи над WP. Съжалявам, че си се набутал с това дърво, но така се получава когато не знаеш какво купуваш. Успех следващия път.
Здравейте,
Някой знаели дали Е6 поддържа Нокиа Мапс/ drive?
А също така поддържа ли и програми като Viber, Skype?
поздрави,
Някой знаели дали Е6 поддържа Нокиа Мапс/ drive?
А също така поддържа ли и програми като Viber, Skype?
поздрави,
Поддържа ги, само за Viber не знам.