E60

HeHacuTko
Регистриран: 02 фев 2005, 15:38

Re: Nokia E60

Мнение от HeHacuTko » 10 ное 2006, 09:52

Винаги ли се бави като ти отваря тел. книга? На мен ми се случва само когато преди това съм отварял други приложения. Ако го отключа и директно се ''запътя'' към указателя няма никакво забавяне - максимум 1сек. и съм вътре :-) Тела ми е 6630.

BigTony
Регистриран: 25 авг 2004, 12:38

Мнение от BigTony » 10 ное 2006, 14:09

Влизането в самата книга става бързо, но отварянето на запис се бави.Този модел има гласови функции буквално на всичко.Автоматически се появяват и във записите в телефонната книга. Може би те забавят отварянето.

davy
Регистриран: 08 дек 2006, 20:04

Мнение от davy » 08 дек 2006, 20:07

Можете ли да ми кажете, Е60 може ли директно да работи с офис документи (Word, Excel) или трябва да се слага допълнително софтуер, а също може ли тия файлове да се прикачват и свалят от мейли?

versatile
Регистриран: 27 сеп 2006, 19:33

Мнение от versatile » 01 яну 2007, 17:40

Hora kajete mi toq telefon moje li da polu4ava sis.failove i ot kude moga da si izteglq programi.

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Nokia E60

Мнение от doktor4e_to » 04 апр 2008, 18:52

имам си аз един E60 и ми е много странно, понеже се води, че има 64MB RAM! Странно, понеже когато си отворя един простичък FRING и от там нататък,при опит да стартирам дори и един калкулатор > STOP > недостатъчна RAM памет, затвоерете някои приложения и опитайте отново! Много се надявам някой да ми даде съвет или отговор за този мой проблем! В диспечера на задачите виждам, че RAM-а е пълен до горе и в същото време цифрата на използваните MB е много по-малка от 64MB! Непонятно е за мен, как е възможно това, освен ако в телефона ми въобще липсва RAM /което пък от своя страна е невъзможно, защото той просто няма да работи/!

Надявам се ако са останали хора с такъв телефон, да могат да ми дадат съвет....

Благодаря Ви предварително!

hero_7
Регистриран: 08 юни 2007, 15:47

рам?!

Мнение от hero_7 » 05 апр 2008, 10:25

Приятелче телефонът ти въобще няма рам памет....от там се пръква и целия проблем,защото когато го натовариш с 2-програми няма ресурс от който да черпиш....
П.С. Фринга товари телефона наистина много!
На P990i правеше същото,а той има рам :)

doktor4e_to

Re: рам?!

Мнение от doktor4e_to » 05 апр 2008, 11:00

Понеже наистина съм се объркал > то имало 64MB памет, а не RAM.....което наистина е нещо много различно! А дали има значение, колко свободна имам на телефона или няма нищо да променя! Понеже всичко, което го инсталирвам....приложения и т.н. са на телефонната памет! А картинки, мелодийки и видео > съответно на картата! Много ме дразни това! Най-простичкото, когато се опитам нещо да сваля от нета, чрез телефона > при активирането на download menager-a > изведнъж всичко се затваря и оставам с пръст в устата и започвам всичко от начало! Много ме товари и немога да си го обясня! Значи, ако NOKIA са направили телефон, с който можеш да правиш всички тези неща, защо по дяволите не са му дали условия и ресурси, с които да ги извършва! Супер тъпо!!! В крайна сметка, телефона не е нито красив, нито бърз > най-вече си го взех за безжичния интернет, но напоследък....това проблемче много ме изнервя и незнам какво да го правя! Сериозно се замислям за E51/без камера/....но да не се окаже, че и той е така!

А бе ..... не че не ми върши работа и този, но когато стане така > някак си се чувствам ограничен в действията си и затова търся мнение и съвет от вас приятели!

doktor4e_to

проработи бе....

Мнение от doktor4e_to » 07 апр 2008, 14:57

Реших да си преинсталирам софтуера на телефончето...../свалих си всички контакти на Microsoft Outlook-а/ и си захвърлих настрана 3-4 часа! Забавих се най-вече с инсталацията на помощните програмки...нали се сещате...! Оказва се, че макар и телефона да не е с Windows, а с нормалния си Symbian... > случва се същото, както с един обикновен комп! Всеки, който използва компютър, ще се сети че винаги след прясна инсталация на XP или каквато и да е там операционна програма > всичко в началото е СУПЕР! Но пароботи ли 3-4 месеца и започва да се усещат разни пречки в работата /забавяне, показване на грешки и т.н./. Та при мен се случи същото нещо > не че е бил проблема в самия телефон /като хардуерна част/, а в амортизация на софта! Сега всичко си е както трябва! За пример, тествах го по следния начин: стартирах FRING, калкулатор и OPERA mini....ми нямаше проблем и неможах да го накарам да ми покаже, че има недостиг на памет и да ми иска да затваря програмки! Ако знаете...колко съм доволен и ми е супер готино....!!!
p.s. Честит 7-ми АПРИЛ на всички колеги!!!!
Нека ЗДРАВЕТО бъде винаги част от нашето ежедневие!!! Честит празник, Медици!!!

VadldeS
Регистриран: 09 ное 2004, 11:49

Re: рам?!

Мнение от VadldeS » 08 апр 2008, 14:22

Не се притеснявай.И аз имам Е60 - перфектен телефон.Прави го този проблем но зависи дали си го ъпдейтвал и дали софтуера който ползваш е читав.Предишната версия на Фринг забива много.
А това , че при стартиране на много приложения от време на време забива е нормално.

doktor4e_to

въпрос, относно подписването на сертификати!

Мнение от doktor4e_to » 19 апр 2008, 12:27

Разполагам втелефона с една програмка signsis и ми е супер недоумяващо, що за ключове и някакви си входящи и изходящи фаилове трябва да въведа!

Никога не съм работил с такива програмки, а пък напоследък се получава така че някакви си кракнати програмки ми казват, че сертификата нещо не става или разни такива!

та реших, че с тази програмка става бързо и лесно, ама не!

Ако някой си има на идея как стават тия неща с подписването на сертификати или и аз незнам какво > нека помогне, че тия Symbianчета нещо започват да ме ядосват!

Благодарско и приятен Уикенд на всички!!!

Отговори